Ugunsgrēkos aizvadītajā diennaktī cietuši divi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VUGD. Ilustratīvs attēls.
VUGD. Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Ugunsgrēkos aizvadītajā diennaktī cietuši divi cilvēki, liecina Valsts ugunsdzēsēibas un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija.

VUGD pārstāve Agrita Vītola informēja, ka šonakt plkst. 4.14 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu Liepājā, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā dega sadzīves mantas. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka dzīvoklī deg sadzīves mantas četru kvadrātmetru platībā.

No degošā dzīvokļa izglābts viens cilvēks, kurš bija cietis ugunsgrēkā, un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. No piedūmotās ēkas VUGD evakuēja vēl piecus cilvēkus.

Tāpat plkst.13.16 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Rīgā, kur sabiedriskā ēkā dega elektroinstalācija un piekaramie griesti divu kvadrātmetru platībā. Notikuma vietā cilvēki no ēkas bija evakuējušies. Cenšoties apdzēst liesmas pirms VUGD ierašanās, ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem.

Savukārt plkst.15.03 VUGD saņēma izsaukumu uz Vecumnieku novada Stelpes pagastu, kur ar atklātu liesmu dega saimniecības ēka un blakus esošā šķūņa jumts kopumā 202 kvadrātmetru platībā.

Kopumā vakar dzēsti desmit ugunsgrēki, no tiem seši Rīgā, viens citā pilsētā, bet trīs - novados.

VUGD darbinieki veikuši arī 19 glābšanas darbus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu