Slavenības ļaujas picas meistarklasei un iepazīst jaunākās paaudzes virtuves izlietnes (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Klusā centra izsmalcinātajā un nesen atklātajā restorānā Italissimo kulinārijas mākslas un interjera dizaina cienītāji pulcējās aizraujošā meistarklasē, lai kopīgi ceptu picu Vidusjūras gaumē un aizraujošā prezentācijā iepazītu zīmola Villeroy & Boch jaunākās paaudzes virtuves izlietnes. 

Pasākuma namatēvs – TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš pasākuma ietvaros aicināja viesus noskaidrot pasaulē zināmā un Latvijā iecienītā zīmola Villeroy & Boch keramikas virtuves izlietņu īpašības, kā traipu un smaržu atgrūdoša tehnoloģija, izturīgums pret triecieniem, skrāpējumiem un antišoka funkcija pret karstu un aukstu, un šīs priekšrocības demonstrēja viesu klātbūtnē. Eksperimentā tika iesaistīts restorāna itāļu šefpavārs Francesco Gelo Picajola, kurš veidoja sagataves picas meistarklasei, griežot tomātus uz izlietnes un izlejot tobasko mērci uz virmas, un pat iesviežot verdoša ūdens katlu izlietnē.

Kā pasākuma laikā stāstīja Villeroy & Boch Gustavberg tirdzniecības pārstāvis Latvijā Mārtiņš Bērziņš, prezentācijā redzamās dažādu dizainu un krāsu virtuves izlietnes raksturo ērtums, moderns dizains un pat spilgtas krāsas, taču visas apvieno keramika, no kā šīs izlietnes ir veidotas. “Villeroy & Boch savu ģimenes biznesu sāka tieši pirms 270 gadiem, kad ražoja pasaulē zināmus keramikas traukus, tādēļ, iepazīstot keramikas daudzveidīgās īpašības, tika radītas arī izcili skaistās keramikas izlietnes, vannas un tualetes podi. Zīmola virtuves izlietnes vieno izstrādātais patentētais CeramicPlus pārklājums, un, pateicoties tieši tam, izlietnēm piemīt izturība pret skrāpējumiem, nobrāzumiem un noturība pret visu krāsu dārzeņu, eļļu vai ogu traipiem, dažādām skābēm, smakām un ēdiena garšām,” stāstīja zīmola pārstāvis. “Uz šīm izlietnēm var droši griezt ar nazi, likt karstu pannu vai katlu, un ne tikai nebaidīties par bojājumiem, bet ar vieglu lupatiņu un ierastiem tīrīšanas līdzekļiem viegli notīrīt. Bet, kas īpaši svarīgi, – sērijas Siluet izlietnes ir pieejamas ar īpašo TitanCeram keramikas veidu, kas nodrošina īpašu izturību izlietnēm un ļauj tās izgatavot ar plānākām - šaurākām malām, radot īpašu dizainu un iespējas dažādām gaumēm.” Mārtiņš uzsvēra, ka, pateicoties Villeroy & Boch vairāk nekā 270 gadu pieredzei ar keramikas izstrādājumiem, šis materiāls piešķir izlietnēm smalku, estētisku formu un dizainu.

Pēc aizraujošās prezentācijas restorāna Italissimo šefpavāra Francesco Gelo Picajola vadībā aizraujošā meistarklasē viesi kopīgi gatavoja īstu itāļu picu un baudīja restorāna komandas pagatavotos gardumus. Pasākumu apmeklēja sabiedrībā pazīstamas personas, kā kulinārijas mākslas mīļotāja un eksperte Ilze Jurkāne, māksliniece Ieva Bondare, viesnīcas Grand Palace Hotel īpašniece Sveta Loeva, radio SWH ētera redaktore un STV raidījumu režisore Ieva Brante, radio SWH+ personība Natālija Olesika, ēdiena un dzīvesstila blogeri Linda Tillgrena, Indra Salcēviča un Kaspars Bērziņš, modes projektu vadītāja Dita Danosa, tērpu dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane, nozīmīgu drukāto un interneta žurnālu redaktori, kā Marina Dianova, Almaza Pirha, Dace Vaivara, Jeļena Vlasova, Rodions Šehovcovs, un virkne iecienītu influenceru.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu