No "Saskaņas" izslēgtais Rosļikovs pērn Rīgas domē nopelnījis 12 372 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Aleksejs Rosļikovs
Aleksejs Rosļikovs Foto: Paula Čurkste/LETA

No Rīgas domes "Saskaņas" frakcijas un partijas izslēgtais domes deputāts Aleksejs Rosļikovs pērn Rīgas domē saņēmis algu 12 372 eiro apmērā, liecina Rosļikova valsts amatpersonas deklarācija, kas iesniegta Valsts ieņēmumu dienestam.

Rosļikovs domē ieņēmis Īpašuma privatizācijas komisijas locekļa amatu un Nekustamā īpašuma iznomāšanas komisijas locekļa amatu.

Vēl Rosļikovs pērn saņēmis arī 1725,38 eiro algu SIA "TAKSILV", kur ieņem direktora amatu.

Tāpat Rosļikovs ieņēmis valdes locekļa amatu SIA "Ordo Security", kura atalgojums nav saņemts, bet Rosļikova īpašumā ir 672 uzņēmuma kapitāldaļas 672 eiro nominālvērtībā.

Rosļikovs ir arī valdes loceklis "Apsardzes darbinieku biedrībā", prezidents Latvijas Apsardzes darbinieku nozares arodbiedrībā, viceprezidents Latvijas Apvienotajā policistu arodbiedrībā un projekta vadītājs SIA "EdVentures". Šajos darbos Rosļikovs atalgojumu nav saņēmis.

Rosļikovs pērn ir deklarējis 106 050,68 eiro parādsaistības.

Jau vēstīts, ka pēc jauna Rīgas mēra Daiņa Turlā (GKR) ievēlēšanas ir sašķēlusies partijas "Saskaņa" Rīgas domes frakcija. No frakcijas "par rupjiem pārkāpumiem" izslēgti četri biedri - Rīgas vicemērs Vadims Baraņņiks un deputāti Valērijs Petrovs, Aleksejs Rosļikovs un Vitālijs Dubovs, kuri piektdien izslēgti arī no partijas kopumā.

Tas nozīmē, ka Rīgas domes valdošajai koalīcijai vairs nav 32 balsu, bet gan tikai 28 - tieši tikpat, cik opozīcijai. Viens no opozīcijas deputātiem līdz šim balsojumos gan parasti ir atbalstījis valdošās koalīcijas viedokli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu