Ozolnieku novadā no dīķa izcelts 18 gadus vecs puisis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: bezvests.lv

Organizācijas Bezvēsts.lv brīvprātīgie svētdien, 2.jūnijā, Ozolnieku novadā, Brankās, atrada dīķī noslīkušu 18 gadus vecu jaunieti.

Kā vēstī organizācijas "Facebook" ieraksts, 2019. gada 2. jūnijā organizācija rīkoja meklēšanas pasākumu Brankās, Cenu pagastā, Ozolnieku novadā.

Meklēšanas pasākums sākās plkst. 10:00 no rīta un turpinājās līdz 13:15. Piedalījās 33 brīvprātīgie, tai skaitā arī pazudušās personas radinieki. Meklētā persona bija 18 gadu vecais Aleksandrs, kurš pazuda pirms nedēļas, 25.maijā. Puisis bija aizgājis pastaigāties uz tuvāko meža masīvu un neatgriezās mājās.

Divas brīvprātīgo grupas pārmeklēja apkārtni, izstaigāja aizaugušu mežu. Bezvēsts.lv kinologi pārmeklēja ceļu malas un dīķu krastus. Viens no suņiem uzreiz deva signālu, ka vienā no dīķiem varētu atrasties noslīkušais cilvēks. No laivas ar speciālu aparatūru to pārbaudīja divi brīvprātīgie.

Pirmās stundas laikā uz ekrāna parādījās objekts, kas atgādināja cilvēka ķermeni. Bezvēsts.lv vadītājs Aleksandrs Faminskis uzreiz izsauca policijas darbiniekus un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta glābējus, lai cilvēka ķermeni izceltu no ūdens.

13:16 noslīkuša ķermenis tika izcelts no ūdens. Radinieki apstiprināja, ka tas ir meklētais puisis. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu