Enerģiskie Kocēnu kaimiņi

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kocēnos SIA “Husqvarna Latvija” pārstāvji apciemoja ne tikai draudzīgus kaimiņus, bet arī 350 draudzīgas vistas. Šeit kaimiņi uztur lielas teritorijas, kur sastādītas 4000 cidoniju, 400 rabarberu, 5000 krūmmelleņu, kas liecina, ka darbu ir pilnas rokas un mērķu viņiem ir daudz.

Šo kaimiņu pulku veido četras ģimenes jeb 8 pieaugušie un 6 ar pusi bērni, kā smejas kaimiņi, jo viens mazulītis vēl ir mammas vēderā.

Kocēnu kaimiņu draudzība sākusies nesen, jo viena ģimene savu lauku dzīvi šeit uzsākusi tikai pirms nepilna gada.

Monta stāsta par iepazīšanos: “Vīrs gāja pakaļ sunim, suns pārnāca mājās, bet vīrs nē, un tā mēs iepazināmies!”

Pēc iepazīšanās kaimiņus vēl vairāk saliedējuši bērni, kuri kopā pavada katru brīvo brīdi. Kaimiņi palīdz viens otram lauku darbos ar smilts atvešanu, lauka uzaršanu un citiem darbiem, kā arī kopīgi rīko ballītes.

Foto: Publicitātes foto

Mārtiņš un Monta stāsta, ka no viņu skata punkta kaimiņi ir lieli palīgi, jo viņiem pašiem, kā no pilsētas atbraukušajiem, viss ir jauns, un kaimiņi arī palīdz ar padomiem ko, kā un kad labāk darīt.

Monta uzskaita kopīgas aktivitātes: “Pikniks, vakariņas. Pēdējā atpūta bija meiteņu kafijošana. Puiši mēdz satikties darbnīcā.”

Kā savu pirmo kopīgo sasniegumu kaimiņi min nokaisīto ceļu, jo tas apkārtējiem ceļiem nebija darīts, bet kopīgiem spēkiem kocēnnieki to paveikuši.

Par akumulatoru produktiem stāsta Mārtiņš: “Pirmkārt, ar akumulatoriem nav ķēpāšanās kā ar degvielu, eļļām. Meitenes bez problēmām varētu patrimmerēt zālienu, kamēr puiši nav mājās. Ērti, forši, klusi, tīri. Mums ļoti noderētu! Paskatieties apkārt, te ir tik daudz darba!”

Pāris aicina kaimiņus būt draudzīgiem, turēties kopā, jo nav jau nekas jādala un visi ir savējie!

Seko līdzi kampaņai šeit un no 4. jūnija balso par kaimiņiem, kuriem, Tavuprāt, būtu jāuzvar šajā konkursā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu