Izvēlies sev piemērotākos akumulatoru produktus

CopyLinkedIn Draugiem X

Pēdējie gadi noteikti norāda uz faktu, ka ar akumulatoriem darbināmā rokas tehnika vairs nav nišas produkts, bet iegūst spēcīgu pozīciju starp tik ierastajiem, ar benzīnu darbināmajiem produktiem. Tieši klientu prasības un kopējās tirgus tendences padara šos produktus par neaizvietojamiem palīgiem gan privāto lietotāju segmentā, gan arī profesionālo lietotāju vidū.

Šīm dažādajām klientu un lietotāju grupām Husqvarna piedāvā atbilstošus akumulatora produktus, jo pielietojuma sfēras ir tik ļoti dažādas, darba slodzes ir mazas un lielas, tādēļ ir svarīgi, un prātīgi, izvēlēties atbilstošu tehniku. Profesionāla pārdevēja padoms šeit var lieti noderēt, lai būtu pārliecība, ka tiek iegādāts plānotajai slodzei un darbam pats piemērotākais produkts.

Jāpievērš uzmanība tam, ka tikai Husqvarna 100. sērijas akumulatoru produkti ir pieejami arī pilnā komplektācijā, t.i. komplektā ietilpst produkts, akumulators un lādētājs.

300, , 400, un 500. sērijas akumulatoru produkti sākotnēji nav iegādājami gatavos komplektos. Iemesls tam ir diezgan vienkāršs – privātā lietotāja paredzamā darba slodze, parasti, ir salīdzinoši neliela, un pēc sarunas ar pārdevēju var ātri kļūt skaidrs par kāda konkrēta produkta izvēli. 100. sērijas produkta izvēle būs pilnībā pietiekama, ja zināms, ka darbi un slodze gadu laikā nemainīsies. Bet, ja nākotnē radīsies situācija, kad būs nepieciešams lielākas veiktspējas akumulatora produkts, tad, vislabāk izvēlēties atsevišķu produktu, un nokomplektēt to ar atbilstošiem akumulatoriem un lādētāju. Tādēļ, pārējo sēriju modeļi tiek piedāvāti, kā atsevišķas vienības, kuri tiek individuāli komplektēti, atkarībā no klienta vajadzībām un plānotajiem darbiem.

Husqvarna  100. sērijas produkti ir ar ļoti labu veiktspēju, un tas pierāda to, ka tie ir lieliski palīgi jūsu dārzā.

Lielāku akumulatora produktu izvēle būs tieši atkarīga no plānotās darba slodzes un vajadzībām. Te jums ir lieliska iespēja nokomplektēt savu ideālo darba instrumentu, un pārliecināties par to lielisko veiktspēju, ergonomiku, efektivitāti un lietotājam draudzīgo dizainu.
 

Strādājot ar Husqvarna akumulatoru produktiem, jūs noteikti saudzēsiet sevi, apkārtējo vidi, ģimeni un kaimiņus. Kā? Jūs praktiski nedzirdēs, strādājot ar tiem savā dārzā, nebūs ne benzīna dūmu, ne trokšņa. Akumulatoru produktu vibrāciju līmeņi ir ļoti zemi, kas saudzēs jūsu roku veselību. Un Husqvarna akumulatoru produktus ģimenē varēs lietot praktiski jebkurš strādāt gribētājs, jo tie ir ļoti vienkārši un intuitīvi lietojami.

Ja esat nonākuši kāda dārza instrumenta pirkšanas izvēles priekšā, noteikti izvērtējiet iespēju investēt Husqvarna akumulatora produktā. Ja ir iespēja, pamēģiniet pastrādāt ar šiem instrumentiem, un jūs ātri novērtēsiet to sniegtās priekšrocības, un benzīna tehnika būs kļuvusi par trokšņainu un sarežģītu stāstu no pagātnes.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu