Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā noteikt, vai sieviete tēlo orgasmu vai ne? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com, скриншот видео

Seksologs Alekss Mejs stāsta, ka savā pieredzē ir secinājis, ka sabiedrībā pastāv kāds mīts, kuram tic lielākā daļa vīriešu, un tas skan tā: pastāv neapstrīdamas pazīmes tam, ka sieviete imitē jeb tēlo orgasmu. Balstoties uz šo mītu, seksologs skaidro to, kāpēc vīrieši vienbalsīgi domā, ka spēj "atšifrēt" savu partneri un noteikt - bija viņai orgasms vai nebija...

Seksologs Alekss Mejs šim mītam atbild ar citu faktu -

saprast, vai sieviete imitē orgasmu vai ne, bez speciālas tehnikas vai aparatūras nav iespējams. 

"Domāju, maniem tālākajiem vārdiem lielākā daļa sieviešu piekritīs. Jebkura no sievietēm spēj notēlot orgasmu tik talantīgi un skaisti, ka mums, vīriešiem, tas pat sapnī nav rādījies. 

Interesantākais, ka sieviete to spēj izdarīt pat fiziski - liekot sakļauties ciešāk maksts muskuļiem un radot ķermenī konvulsijas. Daba ir par to parūpējusies; ja sievietei ir nepieciešams maldināt savu partneri, tad viņa to izdarīs augstākajā līmenī. 

Tātad - tu gandrīz nekad nesapratīsi, vai viņa tēlo orgasmu, vai tomēr tas notiek pa īstam!" apgalvo Alekss Mejs.

Tomēr, ja šķiet, ka esi pamanījis, tad tas varētu būt divu iemeslu dēļ: 

1. Viņa necenšas slēpt to, ka tēlo orgasmu. Kāpēc? Vairāku iemeslu pēc - neciena savu vīrieti, slikts garastāvoklis, vēlas, lai vīrietis sāk celt savu pašvērtējumu gultā, par daudz alkohola utt. 

2. Ļoti maza tēlošanas pieredze. Sieviete vēl nav iemācījusies tehniski pareizi tēlot orgasmu, tāpēc tā mākslīgumu pieredzējis vīrietis sapratīs. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu