"Rammstein" koncerta skaņas satricina visu Rīgu (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"Rammstein" koncerts Lucavsalā satricina visu Rīgu. Atrodi sevi bildēs!
"Rammstein" koncerts Lucavsalā satricina visu Rīgu. Atrodi sevi bildēs! Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Vācu metāla mūzikas grupas "Rammstein" koncerts otrdienas vakarā vārda tiešā nozīmē ir dzirdams arī daudzviet ārpus pasākuma norises vietas – Lucavsalas. Sociālajos tīklos cilvēki raksta, ka grupa uz Latviju ir atvedusi patiešām labu aparatūru, jo skaņas un mūzikas dārdi ir dzirdami arī Rīgas centrā, pie Daugavas sporta nama, Dārzciemā un pat Grīziņkalnā. Austrālijā dzimušais latvietis Andris K. Bērziņš pat paudis neizpratni par to, kādēļ šādiem publiskiem pasākumiem nav skaļuma ierobežojuma, jo šoreiz viņš pat savās mājās ir spiests klausīties koncertu, uz kuru nemaz nav vēlējies iet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#deutschland Deutschland über Allen #rammstein

A post shared by Maxim Ovtin (@maxovt) on

Jau ziņots, ka šovakar Lucavsalā norisinās vācu metāla mūzikas grupas "Rammstein" koncerts, kura laikā Lucavsalas apkārtnē noteikti satiksmes ierobežojumi un izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

No otrdienas plkst.23 līdz trešdienas plkst.1 ir slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai. Ierobežojums neattiecas uz operatīvo transportu, sabiedrisko transportu, transportlīdzekļiem ar pasākuma organizatora atļaujām, kā arī iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuri strādā un dzīvo ielas slēgtajā posmā.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu