Jau nākamnedēļ: LU Botāniskajā dārzā norisināsies vasaras tirdziņš

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LU Botāniskais dārzs

Nākamās trešdienas pēcpusdienā, no plkst. 16.00 līdz 21.00, LU Botāniskajā dārzā notiks Vasaras tirdziņš. Apmeklētājiem būs iespēja iegādāties telpaugus un dizaina preces, kā arī gardi paēst un doties ekskursijā "Ārstniecības augi". 

Trešdien, 14.augustā, no plkst. 16.00 līdz 21.00 LU Botāniskajā dārzā notiks tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties pārtikas un dizaina preces, stādus un citus labumus, kā arī gardi paēst. Ierobežotos daudzumos būs pieejami arī LU Botāniskā dārza augu kopšanas speciālistu audzētie telpaugi, piemēram, dracēnas, monsteras, papardes, hibiski un citi. Tāpat būs iespējams iepazīt Botāniskā dārza bagātīgās augu kolekcijas ekskursijās gida pavadībā.

Tirdziņa laikā (16.00-21.00) LU Botāniskā dārza brīvdabas teritorija un tirdziņš apmeklētājiem būs pieejami bez maksas (ieejas biļetes jāiegādājas tikai siltumnīcu apmeklējumam un dalībai ekskursijās).

Pasākuma programma

  • 16.00-21.00 tirdziņš Šķūnī un āra teritorijā (tirdziņš apmeklētājiem pieejams bez maksas – ieejas biļetes jāiegādājas tikai siltumnīcu apmeklējumam un ekskursijām).
  • 18.00-19.30 ekskursija “Kas aug un dzīvo Botāniskajā dārzā?” (dalībai ekskursijā jāpiesakās iepriekš (elektroniskajā pieteikuma anketā  vai 67450860); ekskursijas dalībniekiem jāiegādājas ieejas biļete Botāniskajā dārzā). Uzmanību – vietu skaits ekskursijā ir ierobežots!
  • 19.00-20.30 ekskursija “Ārstniecības augi” (dalībai ekskursijā jāpiesakās iepriekš (elektroniskajā pieteikuma anketā vai 67450860); ekskursijas dalībniekiem jāiegādājas ieejas biļete Botāniskajā dārzā). Uzmanību – vietu skaits ekskursijā ir ierobežots!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu