Augusta vidū norisināsies kārtējais Alfa Romeo entuziastu saiets AROMS 2019

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

17. augustā risināsies tradicionālais Latvijas Alfa Romeo kluba vasaras pasākums - AROMS (Alfa Romeo Owners' Meeting Summer). 

Lielisks noskaņojums, azartisks sacīkšu gars, skaistas un sportiskas automašīnas, uzticami komandas biedri un cienījami konkurenti, ar kuriem ir gods mēroties attapībā un acīgumā. Tas ir AROMS jeb lielākais Alfa Romeo salidojums Baltijā, kam starts tiks dots 17. augustā pulksten 11.00 Jelgavā, pretī Jelgavas pilij.

“Šā gada maršrutā iekļautas pārsteidzošas un neparastas vietas, kas atrodas tepat tuvumā, taču daudziem aizvien ir neatklātas. Pasākuma kopējais maršruts ir vien nedaudz virs 100 kilometriem, taču, tos pārvarot, sanāks pabūt ne vien atsevišķos kulta grāmatas “Jelgava 94” punktos, bet arī novērtēt greznas Zemgales pilis un muižas un pat paviesoties tuvējās ārzemēs,” intriģē organizatoru pārstāvis Ralfiņš. Bet viņa kolēģis pasākuma organizēšanā Mārtiņš Tauriņš piebilst, ka AROMS 2019 sagādās arī izcilu garšas baudījumu. Viņš stāsta, ka ir saglabātas pasākuma tradīcijas, gādājot, lai auto tūrisma, atjautības un orientēšanās pasākums, būtu aizraujošs un interesants piedzīvojums gan pieredzējušiem alfistiem, gan jaunpienācējiem. Savukārt Ivars Vilkens, kas ir trešais organizatoru komandā, akcentē, ka netrūks arī jaunumu un pārsteigumu, no kuriem būtiskākais – pāreja uz “zaļo domāšanu”.

Foto: Publicitātes foto

“AROMS 2019 būs pirmais kluba pasākums, kurā pa īstam iedibināsim “zaļā dzīvesveida” ideju - tas nozīmē, ka dalībniekiem vairs netiks izdalītas neskaitāmas apdrukāta papīra lapas ar kartēm, uzdevumiem un aprakstiem. Dzīvojam digitālā laikmetā, kad modernās tehnoloģijas teju ikvienu uzdevumu ļauj paveikt ātrāk un videi draudzīgāk. AROMS dalībnieki par to teicami varēs pārliecināties šā gada lielajā alfistu pasākumā. Būtiski, ka jaunievedums neuzliek nekādus papildu tēriņus: mums katram ir viedierīce – tālrunis, planšete vai dators –, kas, savienota ar internetu, ļauj orientēties pēc GPS datiem. Platforma, kurā esam būvējuši AROMS 2019 maršrutu un uzdevumus, netērē daudz enerģijas, tādēļ uzdevumu meklēšana un minēšana īpaši nepaātrinās baterijas izlādēšanos un neietekmēs arī telefona rēķinu. Tomēr lādētāju gan iesakām mājās neatstāt,” informē Ivars Vilkens, piebilstot, ka sistēma darbojas gan Android, gan iOS operētājsistēmā.

Foto: Publicitātes foto

Tiem, kas vēl domā, vai pasākumā startēt arī ar savu Alfu, īsts vilinājums varētu būt galvenā balva, ko AROMS 2019 uzvarētājam nodrošina Alfa Romeo oficiālais dīleris Latvijā “Autobrava”. Alfa Romeo, Huyndai, SEAT, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Suzuki, Isuzu, Ssang Yong pārstāvis gan neatklāj, uz kādu tieši balvu varēs pretendēt AROMS 2019 dalībnieki.

Foto: Publicitātes foto

Pieteikties AROMS 2019 līdz pat 17. augustam iespējams Latvijas Alfa Romeo īpašnieku kluba Facebook profilā. Pasākumā var piedalīties ikviens interesents, vienīgais nosacījums – startā jāierodas ar Alfa Romeo markas automašīnu un komandā jābūt vismaz diviem cilvēkiem.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu