Viesnīca kaķu mīļiem - Ņūdžersijā ir iespējams noīrēt istabu, kurā mitinās kaķēni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/kittenbnb

Kam gan negribētos, neuzņemoties ilgtermiņa saistības, apmesties kādā mājā vai viesnīcā un apmīļot tur mītošos kaķēnus vai arī tieši pretēji - iepazīt savu nākamo mīluli, vienlaikus apmetoties naktsmītnē? Tagad šāda iespēja ir tiem, kas dodas Ņujorkas virzienā. Šeit saimniece izīrē savu dzīvokli ceļotājiem un vienlaikus ļauj nakšņotājiem paspēlēties ar kaķēniem, kuri nonākuši saimnieces apgādībā. 

Neparastā ideja par kaķu viesnīcu sākās ar parastu "Instagram" profilu, kurā dzīvnieku aktīviste Džesa Torena aicināja adoptēt kaķēnus - viņa savā aizgādībā paņēma nelaimē nonākušus minkas un ar sociālā tīkla starpniecību meklēja tiem mājas. Drīz vien sievietei ar vīru radās ideja izīrēt savu dzīvokli ceļotājiem un potenciālajiem kaķu saimniekiem, kas savas apmešanās laikā satuvināsies ar dzīvnieku un to adoptēs. 

Foto: Airbnb
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Thoren (@kittenbnb) on

Kaķu dzīvoklis būs piemērots visiem, kas mīl kaķus, un būs piemērots arī tiem, kas tikai vēlas samīļot kaķus un tos adoptēt negrasās. Gaišais dzīvoklis izceļas ar modernu interjeru, baltām sienām un pasakainu terasi, no kuras paveras skats uz Manhetenu. Jāpiebilst, ka dzīvoklī ir arī iespaidīga virtuve, kurā palicēji varēs nodoties kulinārijai. Kaķēni neguļ vienā telpā ar nakšņotājiem - dzīvniekiem ir atsevišķa telpa, kur tie pavada laiku. Nakšņošana kaķēnu viesnīcā ir pieļaujama tikai uz divām un vairāk naktīm - divas naktis kaķēnu viesnīcā izmaksā 283 eiro. 

Foto: Airbnb
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu