Mediju pētniece Rožukalne un apvienība "Pilsēta cilvēkiem" saņem Valsts kontroles atzinības rakstus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Valsts kontroles pasniegusi atzinības rakstus Rīgas Stradiņa universitātes profesorei, mediju pētniecei Andai Rožukalnei un apvienībai "Pilsēta cilvēkiem", informēja Valsts kontrolē.

Atzīmējot Valsts kontroles 96.gadadienu, tika pasniegti iestādes atzinības raksti sadarbības partneriem, kuru atsaucība un profesionalitāte 2018.gadā būtiski palīdzējusi revīzijas iestādes darbā.

Rožukalnei atzinības raksts piešķirts par būtisku un profesionālu ieguldījumu revīziju ziņojuma "Vai sabiedriskā pasūtījuma plānošana un īstenošana ir organizēta mērķtiecīgi?" analītisko sadaļu izstrādē, sniedzot izpratni par sabiedriskā pasūtījuma definīcijas teorētiskajiem aspektiem, sabiedriskā pasūtījuma īstenošanas pieejas labo praksi un ārvalstu pieredzi.

Savukārt apvienībai "Pilsēta cilvēkiem" atzinības raksts piešķirts par mērķtiecīgu, atbildīgu un profesionālu sadarbību ar Valsts kontroli revīziju laikā, paaugstinot revīzijas efektivitāti un ietekmi - pierādījumu gūšanas posmā atbalstot Valsts kontroli revīzijas pierādījumu izvērtēšanā, kā arī par aktīvu un profesionālu Valsts kontroles revīziju rezultātu popularizēšanu un skaidrošanu publiskajā telpā.

Par radošu pieeju un nozīmīgu ieguldījumu Valsts kontroles darbā atzinības rakstu saņēma valsts revidente Eva Vorona.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu