Dienu pēc ievēlēšanas Bergmanis Jūrmalā ticies ar Šleseru, lai "papildinātu teorētiskās zināšanas par ostas darbību" (45)

Papildināts
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA Zane Bitere

Nākamajā dienā pēc ievēlēšanas Rīgas brīvostas valdē domnieks Sandris Bergmanis ticies ar Aināru Šleseru, lai, kā pats norāda, "papildinātu savas teorētiskās zināšanas par ostas darbību", vēsta TV3 ziņas.

Bergmanis un Šlesers pusdienojuši restorānā "Laivas", un, kā atzinis Bergmanis, tikšanās notikusi pēc Šlesera iniciatīvas. 

“Mēs parunājām par uzņēmējdarbību, par cik es arī esmu uzņēmējs. Viņš nosauca man savus finanšu rādītājus, kas ir iespaidīgi. Viņš bija redzējis televīzijā ievēlēšanu, un viņš man pastāstīja daudz ko no teorijas viedokļa, kā osta darbojas,” skaidroja Bergmanis, piemetinot, ka viņam par Šleseru radies pozitīvs iespaids “kā par uzņēmēju, kurš var nest valstij nodokļu pienesumu”.

Pēc domnieka teiktā, viņi ar Šleseru tikušies pirmo reizi un turpmāku atbalstu uzņēmējs neesot solījis.

Kā ziņots, ar 35 balsu pārsvaru Bergmanis brīvostas valdē tika ievēlēts otrdien, 20.augustā. 

Bergmaņa ievēlēšana šajā amatā bija viena no "Saskaņas" prasībām, lai parakstītu koalīcijas līgumu ar "Gods kalpot Rīgai" pirms mēra vēlēšanām.

Jāpiebilst, ka Bergmanis, atbildot uz opozīcijas jautājumiem par darbu brīvostā, atzinis, ka no "ostas darbības neko daudz nesaprot".

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu