"Vienotības" kongresā vēlēs partijas vadību

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Arvils Ašeradens
Arvils Ašeradens Foto: Evija Trifanova/LETA

Nākamās nedēļas beigās, 31. augustā, notiks partiju apvienībā "Jaunā vienotība" ietilpstošās partijas "Vienotība" kongress, kurā tiks vēlēta politiskā spēka vadība, informē partijas pārstāvji.

Partijas biedrus uzrunās Ministru prezidents Krišjānis Kariņš un partiju apvienības deleģētie ministri Edgars Rinkēvičs un Jānis Reirs, Eiropas Komisijas viceprezidents Valdis Dombrovskis, "Vienotības" valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens, Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere un Rīgas domes "Vienotības" frakcijas vadītājs Vilnis Ķirsis.

Kongresa gaitā paredzētas partijas valdes priekšsēdētāja un valdes locekļu vēlēšanas, kā arī partijas domes priekšsēdētāja un tā vietnieka vēlēšanas.

Patlaban "Vienotības" valdes priekšsēdētājs ir Ašeradens, bet valdes locekļi - Jānis Rozenbergs, Laimdota Straujuma, Edgars Ikstens, Olafs Pulks, Reirs, Ķirsis, Rinkēvičs, Ainars Latkovskis, Raimonds Čudars, Rihards Kozlovskis, Kārlis Šadurskis, Hosams Abu Meri, Edmunds Jurēvics un Uģis Rotbergs.

Savukārt "Vienotības" domes priekšsēdētājs ir Kariņš, bet viņa vietniece ir Santa Zarāne.

Tāpat "Vienotības" kongresā tiks diskutēts par klimata ekonomiku, nākotnes pašvaldībām un zinātnes sabiedrību.

Partija "Vienotība" līdz ar partijām "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un "Latgales partija" veido partiju apvienību "Jaunā vienotība", kuras valdes priekšsēdētājs ir Kariņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu