Ieskaties Līvas Taileres pasakainajā mājoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Holivudas aktrise Līva Tailere mitinās Ņujorkā, Manhetenā, mājā, kuru aktrise iegādājās 24 gadu vecumā. Līdz šim Tailere nav grasījusies Manhetenas namiņu pamest un to pārveidojusi pēc saviem ieskatiem, aktrise atklāj žurnālam "Architectural Digest". 

Kad Līva Tailere iegādājās savu mājokli, tas bija sadalīts vienistabas un divistabu dzīvoklīšos, kas bija pamatīgi nolaisti un teju vai brēca pēc remonta. 24 gadus vecā aktrise tolaik nenolaida rokas un nekavējoties ķērās pie labiekārtošanas, turklāt Tailere arī pati ir iesaistījusies remontdarbos un špaktelējusi sienas. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Līvas Taileres māja ir celta 1861. gadā - šo ievērojamo mājas vecumu aktrise ir ņēmusi vērā un veikusi renovāciju, saglabājot vairākus autentiskus elementus, un ieviesusi  Viktorijas laikmeta iezīmes interjerā. Vairums telpu aktrise ir pārveidojusi pēc saviem ieskatiem, piemēram, kāpņutelpu - pirms tam pēdējo stāvu nebija iespējams saskatīt, bet šobrīd no pirmā stāva ir redzams jumta lodziņš pēdējā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kā atzīst aktrise, viena no nozīmīgākajām mājas telpām ir virtuve - šeit viņa un viņas ģimene pavada visvairāk laika. Tailere piebilst, ka te ir arī miniatūra virtuvīte viņas meitiņai, trīsgadīgajai Lulai, kura mēdz kopā ar mammu nodoties kulinārijas priekiem. Virtuvē labprāt  spēlējas arī aktrises četrgadīgais dēls Seilors.  

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Holivudas aktrise atklāj, ka viņas mājā ir atrodamas neskaitāmas jocīgu priekšmetu kolekcijas - rakstāmmašīnas, stacionārie telefoni, dekori no filmēšanas laukumiem, filmas "Gredzenu pavēlnieks" figūriņas,  trauki un citi nieciņi.  

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Visiem mājas stāviem ir noteiktas funkcijas - pagrabstāvā atrodas viesu guļamistaba, vannasistaba un veļas telpa, pirmajā stāvā - atpūtas telpas, ofiss, virtuve un ēdamistaba, bet otrajā stāvā - bērnu istabas un vannasistabas. Trešajā stāvā ir ierīkota saimnieku guļamistaba un vannasistaba. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu