Berlīnē auto uzbraucot uz ietves un ietriecoties žogā, pieci bojāgājušie (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Berlīnē piektdien vieglajam automobilim uzbraucot uz ietves un ietriecoties žogā, gājuši bojā pieci un ievainoti divi cilvēki, paziņoja Vācijas policija. Starp bojāgājušajiem ir bērns trīs līdz četru gadu vecumā, kā arī automašīnas vadītājs.

Tas noticis Berlīnes Mites rajonā.

Sporta apvidus automobilis "Porsche" uzbraucis uz cilvēku pilnās ietves, ietriecies būvobjekta žogā un visbeidzot apstājies aizaugušā būvlaukumā.

Policijas pārstāvis sacīja, ka pagaidām vēl nav noskaidrots, vai automašīna uzbraukusi gājējiem.

"Ņemot vērā pašreizējo mūsu rīcībā esošo informāciju, mēs pieņemam, ka tas bija satiksmes negadījums, nevis tīša rīcība," sacīja policijas pārstāvis Tilo Kablics.

Negadījumā smagi ievainots arī automašīnas vadītājs, kurš vēlāk slimnīcā miris. Hospitalizēti vēl divi no cilvēkiem, kas atradās automašīnā.

Pēc provizoriskām ziņām, automobilī bijuši vairāki cilvēki, bet precīzs skaits nav zināms. Policija pieļauj iespēju, ka automašīnai ietriecoties žogā, cilvēki no tās varēja izkrist.

Vēl aptuveni divas stundas pēc negadījuma ugunsdzēsēji turpināja pārmeklēt līdzās avārijas vietai esošo būvlaukumu, lai pārliecinātos, ka tuvumā neatrodas vēl kāds cietušais, vai arī šoka stāvoklī esošais, kas palicis nepamanīts.

Psiholoģiskā palīdzība sniegta bojā gājušā bērna mātei, kas negadījumā palikusi neskarta. Ar viņu kopā bijuši divi bērni, no kuriem viens gājis bojā, bet otrs tāpat kā pati sieviete avārijā nav cietis.

Kāds notikušā aculiecinieks laikrakstam "Bild" stāstījis, ka automašīna "Porsche", kas lielā ātrumā uzbrauca gājējiem, sākotnēji bija apstājusies aptuveni 300 metru attālumā no negadījuma vietas, bet pēc tam strauji uzņēmusi ātrumu.

Ugunsdzēsēji ziņo, ka "Porsche" vadītājs, kas bija vīrietis vidējos gados, sadursmē guvis salīdzinoši nelielus ievainojumus. Viņam pirmā palīdzība sniegta uz vietas, tomēr pēc tam viņš nogādāts slimnīcā. Blakus šoferim sēdējusi kāda sieviete, bet uz aizmugurējā sēdekļa - 6 gadus veca meitene. Arī abas pasažieres guvušas ievainojumus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu