Būs izmaiņas vairāku reģionālo maršrutu reisos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Būs izmaiņas vairāku reģionālo maršrutu reisos, informēja Autotransporta direkcijā. 

Lai iedzīvotājiem nodrošinātu iespēju nokļūt no Aizkraukles pilsētas līdz autobusam, kas brauc pa autoceļu A6 maršrutā Rīga-Daugavpils vai Rīga-Rēzekne un apstājas pieturā "Aizkraukles stacija", maršruta Nr.6135 Aizkraukles AO-Aizkraukles stacija-Aizkraukles AO reiss Aizkraukles autoostā tiks uzsākts plkst.16.45 nevis kā līdz šim - plkst.17.

Savukārt, balstoties uz Rīgas domes Satiksmes departamenta vēstuli par jaunas pieturas izveidošanu, maršruta Nr.6137 Rīga-Salaspils un Nr.5777 Rīga-DS Getliņi-Salaspils autobusu galapunkts būs pieturā "Turgeņeva iela", kas atrodas Elijas ielā pie Zinātņu akadēmijas augstceltnes. Tādējādi turpmāk iepriekšējās pieturās - "Turgeņeva iela" un "Riepnieku iela" - šo maršrutu reisos pasažieru apmaiņa netiks veikta.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu