Pāris ASV savā kontā kļūdas dēļ saņem $120 000 un gandrīz visu iztērē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Kādam pārim ASV Pensilvānijas štatā bankas kļūdas dēļ kontā ieskaitīti 120 000 dolāru, no kuriem pāris lielāko daļu iztērējis. Tagad pārim izvirzītas apsūdzības zādzībā, ziņo Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

Roberts un Tifānija Viljamsi no negaidīti saņemtajiem 120 000 dolāru bija paspējuši iztērēt jau aptuveni 107 000. Viņi iegādājās jaunu apvidus automašīnu, divus kvadraciklus, ceļojumu treileri, kā arī dažādas mājsaimniecības preces. Aptuveni 15 000 Viljamsi iedeva saviem draugiem.

Viljamsi jau savu vainu atzinuši, norādot, ka viņi skaidri apzinājušies, ka rīkojas ar naudu, kas nepieder viņiem.

Nauda pāra kontā BB&T bankā tika ieskaitīta 31.maijā, informēja policija.

Kļūda radusies, kad kāda cilvēka pārskaitījums investīciju kompānijai kļūdaini nonācis Viljamsu kontā. Kļūdu bankas pārstāvji pamanīja vien 20.jūnijā, kad līdzekļi no Viljamsu konta izņemti no pārskaitīti pareizajam adresātam. Tagad pārim nāksies segt visu iespaidīgo "overdrafta" summu.

Kad BB&T pārstāvji pēc kļūdas pamanīšanas sazinājās ar Tifāniju Viljamsu, viņa norādījusi, ka pārim naudas vairs neesot, jo viņi ir samaksājuši visus rēķinus. Pēc tam Viljamsi pārtraukuši atbildēt uz bankas pārstāvju zvaniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu