Kortnija Kardašjana izrāda savu bērnu rotaļmāju (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Kardašjana ir trīs bērnu mamma un, kā jau visas māmiņas, vēl saviem bērniem to labāko. Proti, Kortnija ir izveidojusi īpašu spēļu namiņu saviem bērniem - šeit nav neviena ierīce vai elektronika, bet gan tā liek bērniem ļauties fantāzijas lidojumam un izbaudīt kvalitatīvu rotaļāšanās laiku. 

Kortnijas Kardašjanas bērnu mājiņa ir uzbūvēta Kalifornijas savrupmājas pagalmā. Tā ir modernai dārza mājiņai līdzīga struktūra - miniatūrajam namiņam ir ierīkoti divi stāvi, dažas mīkstās mēbeles, paklāji un, protams, daudz rotaļlietu. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

"Es par bērnu māju domāju jau kopš laika, kad Meisona (red. - Kortnijas vecākā meita) bija ļoti jauna. Es runāju par vairākiem gadiem. Man bija daudzas mapes ar iedvesmas ideju fotogrāfijām," stāsta Kardašjana, piebilstot, ka ilgi nav varējusi izlemt par piemērotāko mājas izmēru, stilu un citām niansēm. Pašreizējā mājiņa ir tapusi vien pagājušajā gadā ar bijušā vīra, Skota Disika, palīdzību. 

Bērnu rotaļu māja ir pielāgota Kortnijas privātmājai, taču, kā atzīst Kardašjana, savu artavu ir devuši arī bērni, kas izteikuši savu viedokli un pastāstījuši savas vēlmes. Šīs mājas būvniecība aizņēma pat vairākus mēnešus, taču tas esot tā vērts. Visu dizainu ir veidojuši Kortnija ar bijušo vīru, nepiesaistot dizaineru vai arhitektu palīdzību. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Rotaļu mājā ir aizliegts ienest tehnoloģijas - televizorus, planšetes, telefonus, spēļu konsoles vai citas ierīces. Tā ir paredzēta rotaļlietām un fantāzijas lidojumam, grāmatu lasīšanai, zīmēšanai un galda spēlēm.  

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu