PTAC atsauc no tirdzniecības rotaļlietu-lelli "Big Hair-Don't Care"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka / LETA

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) atsaucis no tirdzniecības rotaļlietu-lelli "Big Hair-Don't Care", informēja PTAC pārstāve Evija Lene.

Viņa norādīja, ka rotaļlietai "Big Hair-Don't Care" ar partijas numuru "P-1456-1. No.001" un svītrkodu "EAN 4750000003117" ir konstatētas neatbilstības drošuma prasībām. Rotaļlietai pārsniegts pieļaujamais diizononilftalāta (DINP) un di-(2-etilheksil) ftalāta (DEHP) saturs, kas rada nopietnu risku, ka, lietojot rotaļlietu, varētu tikt ietekmēta lietotāja reproduktīvā veselība. 

Ja minētā rotaļlieta ir iegādāta "King Food" veikalos, PTAC aicina iedzīvotājus sazināties ar atbildīgo mazumtirgotāju SIA "King Food" pa tālruni 29540036 vai e-pastu "tils34@gmail.com", 

Lai saņemtu atpakaļ par rotaļlietu samaksāto naudas summu, PTAC aicina atgriezt preci tirdzniecības vietā, kur tā iegādāta. 

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, pērn "King Foods" strādāja ar 81 496 eiro apgrozījumu, kas ir 2,3 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga 3,1 reizi un bija 3193 eiro.

Kompānija reģistrēta 2012.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir viens eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Edgars Tīls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu