Ērtākai mājai: Ķīpsalā norisinās mājas tehnoloģiju un plānošanas izstāde

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Mājokļa projektēšanas, remonta, energotaupošo un komforta tehnoloģiju izstāde  "Comfort Home 2019"
Foto: Mājokļa projektēšanas, remonta, energotaupošo un komforta tehnoloģiju izstāde "Comfort Home 2019" Foto: Jānis Škapars/TVNET

No šodienas, 27. septembra, Ķīpsalas izstāžu zālē norisinās  mājokļa projektēšanas, remonta, energotaupošo un komforta tehnoloģiju izstādē "ComfortHome 2019". Ja plāno iegādāties īpašumu, būvēt, remontēt vai labiekārtot savu mājokli, izmantojot moderno tehnoloģiju iespējas, - smelies iedvesmu un idejas izstādē un atrodi noderīgu informāciju. 

"Cilvēkiem pietrūkst apkopotas kvalitatīvas informācijas par mājokļa būvniecības procesu, sākot no plānošanas līdz pat apsaimniekošanai. Lai palīdzētu orientēties šajos procesos, atvieglotu informācijas iegūšanu un taupītu laiku, piedāvāsim jaunu un izglītojošu izstādi Ķīpsalā," sacīja "ComfortHome" projekta vadītājs Roberts Brēde.

"ComfortHome" mērķis ir piedāvāt apkopotu, viegli uztveramu informāciju par mājokļa iegādi, projektēšanu, būvniecību, remontu, labiekārtošanu un apsaimniekošanu.

"Izstāde būs lietderīga ikvienam, kas plāno iegādāties īpašumu, celt, renovēt, remontēt vai labiekārtot mājokli, izmantojot moderno tehnoloģiju iespējas, vai interesējas par resursu lietderīgu izmantošanu. Tāpat tā būs izzinoša vide ikvienam, kas atrodas jebkādā mājokļa būvniecības vai remonta procesā un kam ir nepieciešami ekspertu vai speciālistu padomi, lai pieņemtu tālākos lēmumus un, ja nepieciešams, labotu pieļautās kļūdas vai pareizi izvēlētos kvalitatīvu produktus un materiālus," norādīja izstādes vadītājs Gints Šāvējs.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

"ComfortHome 2019" ekspozīcijā uzņēmumi prezentēs jaunākos produktus, energoefektivitātes un gudrās mājas risinājumus, visu īpašuma iegādei un projektēšanai, remontam, apkurei, mājokļa interjeram un eksterjeram.

 “ComfortHome 2019” piedalās vairāk nekā 180 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Horvātijas, Austrijas, Kanādas, Gruzijas, Ukrainas un Somijas.  

Dalībnieku rindās ir Ekonomikas ministrija, Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācija, kā arī Latvijas uzņēmumi "Latvenergo", "Grandeg", "Vides tehnika", "Stikla serviss", "Ekostandarts tehnoloģijas", "Duo Systems", "Divine Heat Company", "August Latvia", "EVA-SAT", "Shevlad", "Kerama Baltics", "Reliņš", "Dakstiņu ražotājs", uzņēmums no Austrijas "Hargassner GmbH", uzņēmums no Krievijas "VDK", uzņēmums no Zviedrijas - "HMS Networks" un citi.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Līdzās "ComfortHome 2019" ekspozīcijai Ķīpsalā norisināsies otrais "Buvbaze.lv" forums, kurā 40 profesionāļi no vadošajām būvniecības nozares kompānijām diskutēs par būvniecības un remonta risinājumiem, materiāliem, tehnoloģijām, inovācijām un gudro māju sistēmām. Klausītājiem ir iespēja uzzināt, salīdzināt, izvērtēt un pašiem izdarīt izvēli par to, kādi risinājumi, materiāli un pakalpojumi ir vispiemērotākie tieši viņam.

Forumā tiks apskatītas šādas tēmas - būvniecības un remonta risinājumi, darba kontrole, viedās mājas tehnoloģijas un inovācijas, automatizētie risinājumi mājoklim, īpašuma vai zemes iegāde, kreditēšana, apdrošināšana, interjera un dizaina risinājumi un citas. 

Līdztekus mājokļa projektēšanas, remonta, energotaupošo un komforta tehnoloģiju izstādei “ComfortHome” Ķīpsalā darbojas arī “Green Expo Riga 2019” zaļo sarunu skatuve, kas veselīga dzīvesveida piekritējiem, uzņēmējiem un speciālistiem piedāvā prezentācijas un ekspertu diskusijas par dažādām aktualitātēm, piemēram, novadu reformu, Latvijas zaļās ekonomikas attīstību un atkritumu apsaimniekošanas perspektīvu. Līdzās skatuvei atradīsi zaļo zīmolu un uzņēmumu ekspozīciju, kur noderīgu atradīs gan uzņēmumi un biroji, gan ģimenes ar bērniem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu