Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Saskarsmē ar apkārtējiem būs grūtāk panākt saskaņu, veidot veiksmīgu dialogu. Šobrīd tev labāk veiksies individuāli aizsākumi, analītiskie pienākumi, darbs ar tehniku, pētnieciskās aktivitātes.

VĒRSIS Veiksies biznesa pasaulē esošajiem Vēršiem. Nav izslēgts, izdosies pamanīt jaunas peļņas iespējas, pateicoties taviem ārzemju kontaktiem. Ģimenes dzīvē var uzbangot kaislību vilnis.

DVĪŅI Nekautrējies aktīvāk likt lietā savas analītiskās un saskarsmes dotības, būt par paraugu apkārtējiem. Šī var izrādīties interesanta diena tiem Dvīņiem, kuri saistīti ar IT jomu un pedagoģiju.

VĒZIS Nav izslēgts, ka notiekošais mājas dzīvē liks paņemt brīvdienu, lai atrisinātu radušos sarežģījumus. Sarunās ar mīļoto cilvēku esi atklāts, neslēp patiesās sajūtas, savu situācijas redzējumu.

LAUVA Kāds no kolēģiem, var lūgt tev izpalīdzēt visai kutelīgā situācijā. Taču nesteidzies piekrist, jo tu, negribot vari tikt iesaistīts nejaukā konfliktā, “apaugt” ar baumām, iedzīvoties pamatīgās galvassāpēs.

JAUNAVA Mazāk uzmanības koncentrē dzīves materiālajai pusei, mēģini vairāk attīstīt savu garīgo pasauli. Visticamāk, ka mīļotais cilvēks labprāt kopīgi ar tevi ļausies nelielai filozofijas sesijai.

SVARI Būsi viegli emocionāli aizskarams, tādēļ esot cilvēkos, uzliksi sev visu varoša cilvēka masku. Zini, ka zvaigznes šai sakarā iesaka neaizrauties ar bravūru, uzmanīgāk attiekties pret dotajiem solījumiem.

SKORPIONS Tavs galvenais dzinulis būs godkāre, vēlme paspīdēt apkārtējo vidū ar saviem sasniegumiem. Skorpioni, kuri saistīti ar skatuves mākslu, izklaides biznesu, lieliski pratīs to izmantot!

STRĒLNIEKS Nekļūsti ietiepīgs, tieši pretēji, jo vairāk sapratnes un pretimnākšanas izrādīsi, jo jūtamākus panākumus gūsi. Pēcpusdiena ir piemērota dažādu juridisku jautājumu risināšanai.

MEŽĀZIS Nav izslēgts negaidīts komandējums vai neikdienišķs rīkojums no priekšniecības puses. Sev uzticēto, kā vienmēr, pildīsi ar izcilību. Šodien vēlams atturēties no alkoholiskajiem dzērieniem.

ŪDENSVĪRS Būsi noskaņots gūt panākumus, neskatoties uz sarežģījumiem, kuri parādīsies ceļā uz mērķi. Tava izlēmīgā un enerģiskā rīcība, var kalpot kādam par iedvesmu savu plānu īstenošanā.

ZIVIS Rīta pusē var būt grūtāk saņemties uzsākt ikdienas darbus, taču jau ap pusdienas laiku, rosība solās ieiet ierastajā ritmā. Veicot pat pelēcīgus pienākumus, spēsi atrast tiem jaunu, radošu pieeju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu