Četri aktuālākie modernā dizaina stili: kas šobrīd ir aktuāls

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: H&M Home

Ar interjera dizainu reizēm ir kā ar bitēm - vienu brīdi aktuāla ir kāda tendence, taču nākamajā jau par topa augšgalu cīnās kāda cita aktualitāte. Lai neapjuktu plašo interjera dizaina tendenču klāstā, patreiz ir četri noteicošo dizaina stili, pēc kuriem lietpratēji iesaka dalīties, vēsta portāls "House Beautiful".  

Modernā lauku māja

Klasiskās vērtības nebūt nav zemē metamas. Papildini esošo mājokļa dizainu ar pāris mūsdienīgām detaļām un iegūsi modernu, bet mājīgu telpu. Izmanto koka mēbeļu potenciālu, izvēlies gaišus toņus un kombinē ar klasiskajām savītajām metāla detaļām. Modernā lauku mājā iederēsies arī antikvariātos atrastas pērles vai krāmu tirdziņā iegādāti dekori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Industry West (@industrywest) on

Glamūrs ar futūrisma piegaršu

Dažiem dzīve luksusa klases mājoklī ir teju vai mērķis - par laimi mūsdienās to ir viegli panākt ar dažām mēbelēm, aksesuāriem un materiāliem. Patlaban interjera preču tirgū ir sastopamas smalkas samta mēbeles dārgakmeņu krāsās un, protams, zelta aksesuāri, kas jebkuram mājoklim piešķirs šķipsniņu karaliskuma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Industry West (@industrywest) on

Askētiskais modernisms

Skandināvu iecienītais askētisms ir tendence, kas neizies no modes vēl ilgu laiku. Izvēlies dabiskus materiālus, gaišus toņus un pieturies pie pamatvajadzībām - izvēlies mēbeles pēc principa - vai šis patiešām ir nepieciešams? Izvairies no liekām detaļām, uzkrītošas tekstūras un pārlieku daudz tehnoloģijām un ierīcēm. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by West Elm | Furniture + Decor (@westelm) on

50. gadu atgriešanās

Visbeidzot - patlaban karstākā interjera tendence ir modernizētas pagājušā gadsimta vidū aktuālas mēbeles. Klasiskie dīvāni uz smalkām koka kājām, kubisms, vienkāršība un siltie toņi - tās ir detaļas, ar kurām neaizšausi greizi.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CB2 (@cb2) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu