Īlons Masks ziedo 1 miljonu koku un kļūst par “Trīlonu” (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Īlons Masks
Īlons Masks Foto: Reuters/ScanPix

Ar vienu vienīgu ierakstu tviterī Īlons Masks kāda “jūtūbera” iesāktu dabas glābšanas kampaņu pacēlis pavisam augstā līmenī.

Pagājušajā nedēļā “jūtūberis” Džimijs “MrBeast” Donaldsons oficiāli izsludināja “#TeamTrees” kampaņu, cerot līdz 2020. gada beigām savākt 20 miljonus dolāru lielu summu, lai palīdzētu “Koku dienas fondam” visā pasaulē iestādīt 20 miljonus koku.

Donaldsons savu projektu apraksta kā visu laiku lielāko “YouTube” sadarbību ar dažiem pasaulē labākajiem video satura veidotājiem, lai piesaistītu desmitiem miljonu sekotāju.

Jau pirmdienā, ar pamatīgu “YouTube” komūnas atbalstu tika savākti vairāk nekā 6 miljonus dolāru (6 miljoni koku) liela summa. Savukārt otrdienas vakarā īsa vārdu apmaiņa vietnē “Twitter” starp “jūtūberi” “MKBHD” un Īlonu Masku beidzās ar Maska 1 miljona dolāru lielu ziedojumu “#TeamTrees” kampaņai.

Pirmdien “MrBeast” atbildēja uz lietotāja “LoserFruit” ierakstu, pieminot, ka pagaidām viņi palīdzējuši iestādīt jau sešus miljonus koku, kas ir pilnīgs neprāts.

Masks savukārt kā no zila gaisa uzrakstīja, ka tas izklausās forši, pajautājot, kur un kādi koki tiek stādīti. Lietotājs “MKBHD” atbildēja, ka nauda taisnā ceļā nonāk "Koku dienas fondā", kas beigās iestāda kokus jebkur visā pasaulē, kur tas ir visvairāk nepieciešams. Nākamajā dienā Īlons Masks uz to atbildēja ar paziņojumu, ka izklausās labi un viņš ziedos 1 miljonu koku.

Jau otrdienas vakarā “#TeamTrees” ziedotāju sarakstā parādījās Maska ziedojums. Tomēr viss ar to nebeidzās, jo Masks pēc ziedojuma veikšanas nomainīja savu tvitera vārdu, kļūstot par “Trīlonu”, kā arī profila bildi nomainot uz zaļu mežu.

Masks nav vienīgais, kas ieguldījis nopietnus līdzekļus šajā kampaņā. Stundu pēc Maska ziedojuma “Twitter” dibinātājs Džeks Dorsijs ziedoja 15 tūkstošus dolāru lielu summu.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu