Slepkavībās aizdomās turētie izbēg no cietuma pa caurumu griestos (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Kalifornijas štatā no cietuma izbēguši divi vīrieši, kuri tiek turēti aizdomās par slepkavību izdarīšanu – viņiem izdevies izbēgt, izrāpjoties pa aptuveni 55 centimetrus platu caurumu cietuma tualetes griestos, vēsta Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

21 gadus vecais Santoss Samuels Fonseka un 20 gadus vecais Džonatans Salasars izbēga no cietuma Salinasā, kas atrodas uz dienvidiem no Sanfrancisko. Abi vīrieši ieslodzījuma vietā gaidīja tiesu par slepkavībām. Viņus bija paredzēts tiesāt divās atsevišķās prāvās.

Bēgšanu no cietuma viņi īstenoja svētdien.

Kalifornijas štata policija šobrīd īsteno abu bēgļu meklēšanas operāciju. Salinasas šerifa birojs izsludinājis 5000 dolāru atlīdzību par informāciju, kas palīdzēs abus vīriešus notvert.

Policija norāda, ka abi noziedznieki varētu būt bruņoti. Viņi tiek uzskatīti par ļoti bīstamiem.

Caurumu griestos abi noziedznieki izveidoja telpā, kuru cietumsargi nenovēroja. Pa caurumu viņi iekļuva ēkas inženierkomunikāciju šahtā, pa kuru viņi izkļuva no ēkas.

Abi vīrieši tika aizturēti pagājušā gadā – viņiem atsevišķās lietās izvirzītas apsūdzības slepkavībās.

Fonseka tiek turēts aizdomās divu vīriešu nogalināšanā 2018.gada jūnijā. Savukārt Salazaram izvirzītas apsūdzības vīrieša nogalināšanā 2017.gada oktobrī.

Abi vīrieši savu vainu viņiem izvirzītajās apsūdzības neatzīst.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu