Vecmāmiņa ar 43 cm lieliem bicepsiem jeb kas tāds nav redzēts...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram

Sports ir laba lieta, bet pastāv arī teiciens "kas par daudz - tas par skādi"! Iepazīsties, ar kādu vecmāmiņu no Kanādas, kuras kaislība pret kultūrismu ir acīmredzama 43 cm lielajos bicepsos. 

Apsardzes darbiniece, trīs mazbērnu vecmāmiņa Robina Hilla (48) jau no bērnības mīlēja sportu. Tieši sports bija tas, kāpēc viņa pameta vidusskolu, lai visu savu laiku varētu veltīt svarcelāja kar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRON DIVAS (@fbb_fan) on

Kā pati Robina uzskata, tieši kultūrisms viņu no trauslas un kautrīgas meitenes, kura nevarēja sevi aizstāvēt, pārveidoja par pašpārliecinātu sievieti.

Robina ir māte divām meitām un arī grūtniecības laikā viņa nepārtrauca fiziskās izturības prasošos treniņus. "Manas meitas un trīs mazbērni ir mani lielākie atbalstītāji," uzsver kultūriste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRON DIVAS (@fbb_fan) on

Par apkārtējo attieksmi pret sportisko vecmāmiņu, Robina izsakās: "Man patīk, kā es izskatos un jūtos. Esmu pašpārliecināta sieviete, kura izbauda dzīvi. Domāju pozitīvi un ik dienu smaidu. Patiesībā es reti saņemu kādas negācijas no apkārtējiem cilvēkiem un sociālajiem medijiem," dailymail.co.uk. runā Robina.  

Robina ar savu stāstu cer iedvesmot arī citas sievietes: "Jaunākām meitenēm iesaku neklausīties, ko citi saka un darīt to, kas tev patīk, bet vecākas dāmas iedrošinu, jo nav tāda vecuma - par vēlu!"

Robina neskaita kalorijas, bet starp aktīvajiem ikdienas treniņiem viņai ir piecas ēdienreizes dienā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRON DIVAS (@fbb_fan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRON DIVAS (@fbb_fan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRON DIVAS (@fbb_fan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FBB Amazon Lover (@fbbamazonlover) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu