Nedreb par maku jeb vīriešiem, kuriem šķiet, ka sievietēm vajag tikai naudu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Jūsu dēļ es atmaskošu vispasaules mēroga sieviešu sazvērestību. Sievietēm nav vajadzīga jūsu nauda! Viņām vajadzīgas vien tās īpašības, kas piemīt vīriešiem, kuri spēj nopelnīt.

Nevienam nav nekāds noslēpums, ka mūsu laikos «šīs pasaules varenais» ir tas, kurš prot nopelnīt naudu, tas, kuram ir prāts, saprāts, tālredzība un līdera īpašības. Piedodiet, bet sievietes neskatās makā, viņas saskata dabu. Un līdzekļu pietiekamība, nešaubīgi, ir rādītājs tam, kā domā vīrietis, kā viņš jūtas sabiedrībā, vīriešu pasaulē. Kas viņš ir pēc savas dabas – saimnieks, apgādnieks vai tas, kurš dala savu guvumu ar saimnieku. Citiem vārdiem runājot, alfonss!

Bieži vien sieviete pat nepieskaras naudai, ko nopelnījis viņas vīrietis. Diemžēl vai par laimi sievietēm nav vajadzīgas svešas bagātības un, ja sieviete iemācīsies nopelnīt miljonus tad noteikti viņai būs cita sieviete. Visbiežāk – vīrieša veidolā.

Nedrebiet par saviem makiem un jo īpaši, par svešiem, kam tie ir resnāki, lūdzu! Pasaules ziedi neņems jūsu asinīm sastrādātās un godīgi nopelnītās banknotes. Tas ir mīts! Vienkārši tā ir sagadījies, ka sētnieks Vasīlijs no piektās kāpņu telpas nepievērsīs sev sievietes uzmanību un ne jau tāpēc, ka viņš ir sētnieks un viņam nav lielas naudas. Bet tāpēc, ka  Vasīlijs paceļ dārgas cigaretes izsmēķi, kuru līdz galam nav izsmēķējis Genādijs, nosmēķēs to un turpinās slaucīt pagalmu.

Sievietēm nepatīk vīrieši, kas izsmēķē citu vīriešu neizsmēķētas cigaretes. Jo viņu dēli, visticamāk,  darīs tāpat.

Visbiežāk sievietes pievelk spēcīgo parfīms tāpēc, ka vīrietis, kurš šajā pasaulē neko nav sasniedzis, agri vai vēlu kļūst par mājas tirānu. Un savā nerealizētībā vaino savu pašu tuvāko cilvēku. To, kurš ar viņu dalīja gultu, virtuves galdu un  katru strīdu ar priekšniecību. Sievietes nevēlas būt vardarbības upuri, viņas vienkārši domā vairākus soļus uz priekšu.

Viņas, pirmkārt, izvēlas to, kurš spēs apģērbt un pabarot viņu bērnus. Tos bērnus, kurus radījis «Spēcīgais».

Ziediem jārada citi ziedi. Vīrietis nedrīkst ļaut ziediem novīst. Tā ir daba.

Tāda pat daba, kā dzemdēt no spēcīgā, stiprā, nevis vārgā un nevarīgā. Es neattaisnoju sievietes, es viņas vienkārši saprotu.

Katra sieviete savā Dvēselē ir Francuāza Žilo, kura skatās sava Pablo Pikaso virzienā.

Man nav nekas pret to!

Mūsdienu krievu rakstnieks Vjačeslavs Prahs, izrāvums no grāmatas «Sievietes radītas, lai viņas…»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu