"Erasmus" projektiem Latvijā nākamgad pieejami 2,8 miljoni eiro

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Studenti. Ilustratīvs attēls.
Studenti. Ilustratīvs attēls. Foto: /

Latvijā 2020.gadā programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" projektu īstenošanai pieejami vairāk nekā 2,8 miljoni eiro, informēja Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras (JSPA) pārstāve Kitija Bulava.

Viņa norādīja, ka dažādām institūcijām, kuras vēlas īstenot starptautiskus jaunatnes jomas projektus, 2020.gadā pieejami 2 848 831 eiro. Tāpēc nākamgad 14.janvārī no plkst.10:30 viesnīcā "Bellevue Park Hotel Riga" notiks JSPA organizēts informatīvs seminārs projektu iesniedzēju atbalstam, kurā tiks informēts, kā sagatavot kvalitatīvu projektu pieteikumu un saņemt Eiropas finansējumu projektu īstenošanai.

Arī 2020.gadā programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" projektu konkursi norisināsies trīs reizes - līdz 5.februāra plkst.13, līdz 30.aprīļa plkst.13, kā arī līdz 1.oktobra plkst.13.

Pirmie projektu pieteikumi iesniedzami līdz 5.februārim.

Tāpat viņa pastāstīja, ka nākamais gads ir noslēdzošais gads programmas "Erasmus+" ciklā, kas kopumā ilgst no 2014. līdz 2020.gadam. Programmā "Erasmus+: Jaunatne darbībā" jauniešiem vecumā no 13 līdz 30 gadiem, jaunatnes darbiniekiem un citām personām, kas iesaistītas darbā ar jaunatni, sadarbojoties ar ārvalstu partneriem, ir iespēja iegūt jaunas zināšanas, prasmes un pieredzi, pašiem veidojot un īstenojot projektus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu