Jaunu Porsche 911 GT2 RS sasit jau pēc nobrauktiem diviem kilometriem (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Autoavārijā iesaistīts Porsche 911 GT2 RS. Ilustratīvs attēls
Autoavārijā iesaistīts Porsche 911 GT2 RS. Ilustratīvs attēls Foto: Twitter/@SWP_Roads

Ir cilvēki, kam neveicas, un ir cilvēki, kam ļoti, ļoti neveicas. Tā kāds Porsche 911 GT2 RS pamanījies sasist vien dažas minūtes pēc mašīnas savākšanas no dīlera centra.

Kādam pilnīgi jaunam Porsche 911 GT2 RS nebija lemts nobraukt diži vairāk par diviem kilometriem pirms iekļūšanas pirmajā satiksmes negadījumā. 

Nepatīkamais atgadījums fiksēts novembra sākumā Penārtā, netālu no Kārdifas. Kā vēsta vācu AutoBild, kāds potenciālais klients no Porsche dīlera bija aizņēmies minēto superauto, lai veiktu izmēģinājuma braucienu. Kā tas beidzās, redzams Dienvidveslas policijas fotogrāfijā, kas ievietota Twitter kontā @SWP_Roads.

Foto: Twitter/@SWP_Roads

Veicot izmeklēšanu, Dienvidvelsas policija vēl nav noskaidrojusi, kas tieši bija negadījuma cēlonis, taču vadītājs uzstāj, ka pie vainas bijušas bremzes. AutoBild piebilst, ka tas nudien varētu būt bijis bremžu mehānisms, jo keramisko bremžu sistēmai jāsasniedz zināma temperatūra, pirms tā sāk pilnvērtīgi darboties.

Lai kāds arī būtu cēlonis, vārdā neminētais Porsche vadītājs nesavaldīja viņam uzticēto 700 zirgspēku automobili un ietriecās Opel Zafira. Kopumā negadījumā iesaistīti pieci spēkrati, taču laimīgā kārtā cietuši tikai bleķi. 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu