Strēlnieks - pekanriekstu braunijs

CopyLinkedIn Draugiem X

Pekanriekstu braunijs

  • 125 g tumšās šokolādes
  • 75 ml rīsu piena
  • 50 g kakao pulvera
  • 85 g margarīna
  • ¾ tējkarotes sāls
  • ½ tējkarotes vaniļas
  • 100 g ābolu kompota
  • ½ tējkarotes cepamā pulvera
  • 200 g brūnā cukura
  • 200 g miltu
  • 45 g pekanriekstu
Foto: AMALIJA.LV

Šokolādi salauž gabalos un karstā ūdens peldē izkausē. Piejauc rīsu pienu, kakao pulveri un gabalos sagrieztu margarīnu. Pievieno sāli, vaniļu un ābolu kompotu. Kārtīgi sajauc un ņem nost no karstuma. Tad liek klāt cepamo pulveri, cukuru un pakāpeniski pievieno miltus.

Pekanriekstus sakapā smalkāk, liek klāt masai un iemaisa mīklā.

20 x 20 cm kantainu formu izklāj ar cepamo papīru. Lej masu, izlīdzina ar lāpstiņu. Cep 180 grādu sakarsētā cepeškrāsnī 35 minūtes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu