Pāris glāzīšu par daudz... Jeb zīmes, kuras var pārlieku aizrauties ar "zaļo pūķi"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Tuvojas svētku laiks, kas nozīmē, ka pie bagātīgi klāta galda tiks teikti tosti un pacelta arī kāda glāze ar grādīgajiem dzērieniem. Astrologi brīdina, ka dažām no Zodiaka zīmēm vajadzētu būt uzmanīgiem ar alkohola lietošanu, lai tā negatīvi neietekmētu viņu dzīvi, vēsta portāls "Postimees".

1. vieta - Skorpions

Šie ārēji nosvērtie un mazliet ciniskie Zodiaka pārstāvji patiesībā ir visai jūtīgi un emocionāli aizskarami. Zem šī zvaigznāja dzimušie bieži vien baidās atklāt savas problēmas apkārtējiem, tādēļ savas problēmas mēdz "risināt" ar alkohola palīdzību. Astrologi gan atklāj, ka, neskatoties uz biedējošo noslieci par labu "zaļajam pūķim", Skorpioni tomēr spēj laicīgi apstāties un atzīt, ka viņiem ir problēma - pudeles valdzinājums nav tik stiprs, lai viņi atļautos zaudēt kontroli.

2. vieta - Zivis

Šie ūdens stihijas pārstāvji ir ar ļoti aktīvu iekšējo dzīvi, tādēļ nereti ķeras pie grādīgajiem dzērieniem, lai nomierinātos. Astrologi atklāj, ka šī problēma var kļūt gana nopietna, lai šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būtu nepieciešama narkologa palīdzība. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ļoti būtiski atrast gādīgus draugus, kas tos var atturēt no pārliekas stipro dzērienu baudīšanas.

3. vieta - Dvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvji zināmā mērā ir visnepamanāmākie no Zodiaka alkohola cienītājiem - šie cilvēki ir tik komunikabli arī ikdienā, ka daudzi nemaz neievēro, ka viņi jau ir krietni "iesiluši", turklāt Dvīņi jebkurā stāvoklī lieliski izjūt arī sociāli pieņemamas uzvedības robežas. Lai alkohola lietošana nekļūtu par pārlieku biežu paradumu, zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir biežāk jāmeklē jaunas aizraušanās.

4. vieta - Auns

Ugunīgie Auna zīmes pārstāvji mēdz "iesilt" ne pa jokam - viņi ir spējīgi izdzert ļoti daudz un "kunga prātā" var kļūt arī agresīvi. Tā kā šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti spītīgi, viņu tuviniekiem var būt grūti Auniem ieskaidrot, ka tie iedzer par daudz - astrologi iesaka rīkoties viltīgi, piemēram, uz svētku galda nepārcenšoties ar grādīgā pudeļu skaitu.

5. vieta - Strēlnieks

Šie piedzīvojumus mīlošie Zodiaka pārstāvji mīl iedzert reti, taču, kad viņi ķeras pie pudeles, viņus ir ļoti grūti apstādināt. Strēlniekiem ļoti patīk alkohola radītā jautrība un atraisītība, tādēļ viņi dažkārt mēdz "pāršaut pār strīpu". Astrologi gan apgalvo, ka Strēlnieki reti kad nonāk pie nopietnas atkarības - viņi labi apzinās, ka alkohols var traucēt viņu dēkainajam dzīvesveidam.

6. vieta - Vērsis

Šie zemes zīmes pārstāvji ir īsteni estēti - viņiem vislabāk garšo kāda vīna glāze smalkā ādas klubkrēslā vai kāds īpaši darināts alus jaunākajā un modernākajā bārā. Lai arī šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir pārāk aizņemti ar darbu, lai patiesi nopietni draudzētos ar "zaļo pūķi", viņiem ir nosliece uz pārmērībā, arī alkohola ziņā.

Astrologi un ārsti atgādina - alkoholu ir jālieto atbildīgi! Šī topa pēdējās vietās ir Vēži, Jaunavas un Mežāži - tie ir cilvēki, kuri labi zina savu "mēru".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu