Tuvojas Sieviešu festivāls tavai personības izaugsmei un veselībai

"EGOISTE" iesaka
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Vecāku organizācija “Māmiņu klubs”, televīzija sievietēm “STV Pirmā!” un “Veselības centru apvienība” (VCA) 29.februārī Jūrmalā, viesnīcā “Semarah Hotel Lielupe” rīko otro Sieviešu festivālu. Pērn pasākums, kas veltīts sievietes veselībai un izaugsmei un bija pieejams bez maksas, pulcēja vairāk nekā 3000 sieviešu. 

Arī šogad festivāla rīkotāji sola plašu, izglītojošu un izklaidējošu programmu kā īpašu dāvanu visām Latvijas sievietēm!  Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Šogad Sieviešu festivāls veltīts attiecību tēmai - pirmkārt jau sievietēm pašām ar sevi, savu pašrealizāciju kā profesionālajā, tā privātajā dzīvē, partneriem, bērniem, skaistumu, veselību, pašizaugsmi, karjeru, vecumu, seksualitāti un daudzām dzīves jomām. Pēc “Māmiņu kluba” veiktās aptaujas, kurā piedalījās 500 sievietes vecumā no 25 līdz 35 gadiem, visvairāk sievietēm pietrūkst laika.

Tāpēc šis pasākums būs tieši laikā, lai ņemtu pie rokas labāko draudzeni, mammu, meitu un dotos uz Sieviešu festivālu izbaudīt vienu maģisku dienu tikai sev!

Pasākumu vadīs dzīvesstila blogere un TV personība Kristīne Virsnīte. Tas tiešraidē būs vērojams portālos Maminuklubs.lv un Tvnet.lv; festivāla notikumiem varēs sekot līdzi arī STV Pirmā! un “Māmiņu kluba” sociālajos tīklos.

Sieviešu festivāla laikā darbosies īpaša dāmu poliklīnika, kur būs iespējams veikt dažādas veselības pārbaudes un konsultēties ar “Veselības centru apvienības” speciālistiem.

Festivālā sievietes varēs klausīties iedvesmojošas uzrunas no Latvijā vadošiem psihoterapeitiem, koučiem, ārstiem, influenceriem, modes un stila ekspertiem, brīnišķīgām un iedvesmojošām personībām, baudīt sievišķīgāko produktu “degustācijas”, kā arī piedalīties praktiskās meistarklasēs vairākās zālēs viesnīcā “Semarah Hotel Lielupe”.

Sieviešu festivāls norisināsies 29. februārī plkst.12:00 - 19:00, viesnīcā “Semarah Hotel Lielupe”, Bulduru prospektā 64/68. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

IEPAZĪSTIES AR FESTIVĀLĀ NOTIEKOŠAJĀM LEKCIJĀM:

Lielā skatuve

Konferenču zāle

Sieviešu festivālā līdz ar lekcijām būs pieejamas arī padziļinātas meistarklases visas dienas garumā par personīgā stila veidošanu, pāru attiecībām, sievietes pašapziņu, seksualitāti. Darbosies arī kustību zāle, kur varēs izmēģināt dažādas kustību terapijas.

“Vakara nagla” būs Sieviešu stendup izrāde no populārās apvienības ar dzejniecēm, rakstniecēm un sieviešu tiesību aktīvistēm Aivu Birbeli, Lindu Curihu un Ingu Gaili.

Stella Lapiņa, “Veselības centru apvienības” valdes priekšsēdētāja: “Atgādinot Abrahama Linkolna atzinumu, ka lielākā daļa cilvēku ir tieši tik laimīgi, cik paši izlēmuši tādi būt, vēlos ikvienu 2020. gada Sieviešu festivāla dalībnieci aicināt rūpēties par savu un sev mīļo cilvēku veselību. Būt sievietei ir brīnišķīgi, bet ne vienmēr tas ir viegli. Nekad neatsakieties no sava sapņa tikai tāpēc, ka kāds saka – tev neizdosies. Taču paturiet prātā – labai veselībai ir laimes atslēgas vērtība! Būsim laimīgas!”

Pasākumam un programmai līdzi sekot var, apmeklējot Facebook lapu 

IESKATIES PAGĀJUŠĀ GADA SIEVIEŠU FESTIVĀLĀ!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu