Ieskaties aktrises Šejas Mičelas greznajā mājoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Aktrise Šeja Mičela kopā ar savu uzticamo draugu, dizaineri Čedu Vudu ir radījusi ideālu un gaišu oāzi, kuru saukt par savām mājām. Ieskaties, kā dzīvo slavenu seriālu aktrise. 

Seriāla "Mazās jaukās meles" zvaigzne Šeja Mičela  spāņu stila Losandželosas villu iegādājās pirms četriem gadiem un teju nekavējoties sāka tās renovāciju. Pati ēka ir celta 1920. gados, taču ar aktrises palīdzību kļuvusi par mūsdienīgu mājokli ar bohēmisku pieskaņu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Arhitektūras un interjera dizaina žurnālam "Architectural Digest" aktrise atklāj, ka mājokli lielā mērā ir palīdzējis iekārtot tuvs draugs, dizaineris Čeds Vuds. "Viņai jau bija vairāki lieliski un izteiksmīgi interjera priekšmeti, ar kuriem mēs veidojām mājokļa iekārtojumu," žurnālam "Architectural Digest" atklāj Čeds.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Aktrise atklāj, ka mājoklis ir rotāts ar dizainera izvēlētiem priekšmetiem un pašas atvestiem suvenīriem no ceļojumiem. Liela daļa dekoru nemaz nav kāda specifiska dizainera darinājums, bet veiksmīgi atrasta pērle antikvariātā vai krāmu tirdziņā. Dažas no mēbelēm ir pavisam nejauši izvēlētas un pielāgotas interjeram, piemēram, aktrises Šejas Mičelas vectēva dārzā nozāģēta koka bluķis, kas veiksmīgi pārveidots par kafijas galdiņu. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Aktrises dzīvojamajā istabā īpašs akcents ir kamīns, kas pēdējā mirklī pirms žurnālistu ierašanās tika pārveidots - iepriekš to rotāja raibas flīzes, taču Šeja bija nolēmusi mājoklim piešķirt gaišāku izskatu, tāpēc kamīns tika pārkrāsots piena baltā krāsā. Šīs nelielās kamīna pārvērtības izmaksāja vien 70 ASV dolārus - ja salīdzina ar kamīna ārējās daļas nomaiņu, kas izmaksātu 3000 dolāru, pārkrāsošana bija ekonomiski izdevīgs lēmums. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Dizainers žurnālistiem atklāj, ka viens no labākajiem lēmumiem bija dēļu grīdas nopulēšana un balināšana. "Mēs ēdamistabu neskaitāmas reizes pārveidojām, bet vienīgā lieta, kas palika nemainīga, bija sarkankoka grīda. Es sapratu, ka, neatkarīgi cik reižu mēs pārveidosim telpu, tā neizskatīsies labi, ja nenomainīsim grīdas toni. Pārmaiņas acumirklī mainīja visu mājas būtību," tā žurnālam atklāj Čeds Vuds. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Ievedot viesus virtuvē, Šeja atklāj, ka jau pirms desmit gadiem bija izsapņojusi esošo virtuvi. "Man šīs virtuves fotogrāfija bija saglabāta datorā - es šo dizainu iemīlēju acumirklī. Kad šī māja nonāca pārdošanā, es uzreiz ievēroju, ka šeit ir tā pati virtuve, ko reiz biju saglabājusi," stāsta aktrise. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Izrādot māju, Šeja atklāj, ka lielākās pārvērtības no augšstāva istabām ir piedzīvojusi viņas meitiņas Atlasas bērnistaba. Iepriekš tur atradusies viesu guļamistaba, taču pēc tam, kad aktrisei pieteicies bērniņš, telpa pārtapusi par gaisīgi rozā guļamistabu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Mājokļa izrādīšanu aktrise noslēdz ar savu guļamistabu, kas ieturēta neuzkrītoši bēšos toņos.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu