Kairiša Ziseles skaistuma noslēpumi (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Peronīgais arhīvs, Publicitātes

.. jeb filmas "Pilsēta pie upes" čehu aktrises Brigitas Cmuntovas dabīgi skaistā izskata un labsajūtas noslēpumi. 

Žurnālā "Ieva" intervijā franču aktrisei Odrijai Tatu līdzīgā aktrise Brigita Cmutova atklāj lietas, kas liek viņai justies labi un kā viņa rūpējas par savu izskatu.

*Savs ārstniecības dārziņš. Man ir savs dārzs ar ārstniecības augiem, es tos vācu, žāvēju, gatavoju tējas un krēmus no dabas produktiem. Tā ir ļoti svarīga manas dzīves daļa. 

Foto: publicitātes

*Dziedāt! Brigita vada balss terapijas meistardarbnīcas. "Dziedāt ir tik viegli, bet ir cilvēki, kuriem ar to radušās problēmas, jo kāds pateicis, ka viņu balss ir neglīta. Tad vajadzīga terapija, jāiet pamazām soli pa solim, lai atbrīvotos un pieņemtu savu balsi."

*Joga. "Pašlaik mācos jogas instruktora kursos. Par instruktoru nez vai stra'dāšu, bet dažas elpošanas tehnikas un metodes darbam ar savu ķermeni ir ļoti noderīgas dziedāšanai, un es to gribu likt kopā."

*Skriešana. Tā aktrisei ir vairāk mentāla, nekā fiziska nodarbe.

*Pārgājieni. To aktrise dara kopā ar savu draugu, kas esot lieliska pāra terapija. 

*Īstais cilvēks blakus. "Daniels (aktrises draugs) ir manas dzīves nopietnākais un vērtīgākais lēmums - palikt kopā ar viņu. Man nebija viegli, jo es, iepazīstoties ar Danielu, biju citās attiecībās, un bija viņam jāpasaka, ka mūsu attiecības ir beigušās. Daniels man dod iedvesmu un motivāciju. Un viņš ir tik izskatīgs! Jūtos viņam blakus ļoti labi."

Vairāk par aktrisi lasi šīs nedēļās žurnālā "IEVA".

Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu