Patriarhs Kirils un viņa iespaidīgi dārgie rokaspulksteņi (29)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Krievijas Pareizticīgo baznīcas patriarhs Kirils joprojām mēdz nesāt ekskluzīvus rokaspulksteņus, tostarp 16 000 ASV dolāru vērto “Ulysse Nardin Dual Time”, secinājuši Krievijas medija “Otrkitije media” žurnālisti, izpētot publiski pieejamos patriarha fotoattēlus.

Pulksteni “Ulysse Nardin Dual Time” patriarham uz rokas bija, piemēram, 2018.gada sākumā Krievijas Federācijas padomes sēdē’, kurā tika spriests par cilvēces garīgajām vērtībām un nākotni.

Rokaspulksteņa “Ulysse Nardin Dual Time” ražošana tika sākta 2005.gadā.

Šim pulkstenim ir krokodilādas siksniņa un tas ir rotāts ar briljantiem.

Šī pulksteņa modeļa ražošana ir pārtraukta, tomēr tie vēl ir pieejami pārdošanā par aptuveni 16 000 ASV dolāru.

Jau 2012.gadā izcēlās neliels skandāls saistībā ar Kirila pulksteņiem. Vienā no patriarha attēliem, bija redzams, ka viņam ap roku ir “Breguet” pulkstenis, kas maksā vairāk nekā 30 000 dolāru.

Krievijas Pareizticīgo baznīcas tīmekļa vietnē bija pieejams “uzlabots” minētā attēla variants - pulkstenis no patriarha rokas bija pazudis. Tomēr tas bija skaidri redzams atspulgā uz galda virsmas.

Pareizticīgo baznīca no sākuma noliedza manipulēšanu ar attēlu, bet vēlāk atvainojās pat notikušo.

Kā pēc šī notikuma vēstīja Krievijas propagandas mediji, Patriarhs Kirils esot paziņojis, ka viņš nēsājot tikai nedārgus Krievijā ražotus pulksteņus ar ērgļa attēlu.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu