Traģēdija Austrālijā: degošā auto gājuši bojā četri cilvēki, tai skaitā bērni (1)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Austrālijas pilsētā Brisbenā, iespējams, tīši aizdedzinātā automašīnā gājuši bojā četri cilvēki. Trīs no tiem bija bērni, vēsta raidorganizācija BBC.

Bērnus, no kuriem neviens vēl nebija sasniedzis desmit gadu vecumu, atrada ārkārtas dienesta darbinieki. Bojā gāja arī vīrietis, kurš bija pazīstams ar pārējiem upuriem, paziņojusi Kvīnslendas policija.

Savukārt sieviete guva smagus apdegumus un tika nogādāta slimnīcā.

Policijas pārstāvis Marks Tompsons pastāstīja, ka glābēju ierašanās brīdī automašīnu jau pilnībā bija apņēmušas liesmas. Slimnīcā tika nogādāts kāds garāmgājējs, kurš "centās piekļūt automašīnai", bet guva apdegumus.

Cilvēki, kuri atradās automašīnā, esot dzīvojuši netālu no notikuma vietas, apstiprināja Tompsons. Glābšanas dienesti izsaukumu saņēma plkst.8.30 pēc vietējā laika.

Aculiecinieki redzējuši, kā no degošās automašīnas izlēkusi sieviete, vēsta Austrālijas mediji. Viņu bija apņēmušas liesmas. 

Viens no aculieciniekiem stāstīja, ka viņa esot kliegusi: "Viņš man uzlēja benzīnu!"

Policija norādīja, ka vēl nevarot apstiprināt bojāgājušo identitāti, kā arī nekomentēja aizdomas, ka notikušais varētu būt saistīts ar vardarbību ģimenē.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu