"Amazon" noliktavās Lielbritānijā ir ellišķīgi darba apstākļi, paziņo arodbiedrība (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

ASV tiešsaistes tirdzniecības giganta “Amazon” noliktavās Lielbritānijā valda ellišķīgi darba apstākļi - pēdējo trīs gadu laikā tajās reģistrēti simtiem ar darba drošību saistītu incidentu, paziņojusi Lielbritānijas arodbiedrība GMB.

Trīs gadu periodā, sākot ar 2016./2017. fiskālo gadu, Lielbritānijas Darba drošības uzraudzības dienestā kopumā saņemti 622 ziņojumi par darbinieku gūtiem ievainojumiem “Amazon” noliktavās vai potenciāli bīstamām situācijām, kas varētu būt beigušās ar ievainojumu gūšanu, vēsta Lielbritānijas medijs “The Independent”.

Arodbiedrība GMB aicinājusi veikt neatkarīgu izmeklēšanu saistībā ar sliktajiem darba apstākļiem, kas valdot “Amazon” noliktavās Lielbritānijā.

Arodbiedrība norāda, ka negadījumu skaits “Amazon” noliktavās palielinās katru gadu.

GMB pārstāvis Miks Rikss norādīja, ka arodbiedrība neskaitāmas reizes ir mēģinājusi panākt, lai “Amazon” uzlabo strādājošo darba apstākļus noliktavās, tomēr šie centieni nav bijuši sekmīgi.

“”Amazon” tērē miljonus sabiedrisko attiecību kampaņām, lai pārliecinātu sabiedrību, ka uzņēmuma noliktavas ir lieliska darba vieta. Tomēr fakti liecina, ka kļūst arvien sliktāk,” uzsvēra Rikss.

Tikmēr “Amazon” kārtējo reizi noraidījis uzņēmumam adresētos pārmetumus par sliktajiem darba apstākļiem noliktavās.

GALERIJA: Darbs interneta tirdzniecības giganta «Amazon» noliktavās.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu