No "Gods kalpot Rīgai" rindām ārkārtas vēlēšanās plāno startēt futbolists Pahars (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

No partijas "Gods kalpot Rīgai" rindām Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās plāno startēt bijušais futbolists Marians Pahars, kā arī Latvijas Zaļās partijas biedrs Viesturs Silenieks, apstiprināja Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs (GKR).

Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma" jau iepriekš vēstīja, ka GKR piedāvājuši kopā vēlēšanās startēt arī Sileniekam, un, pēc Burova teiktā, viņš sarakstā tiks iekļauts.

Gatavību pievienoties GKR paudis arī bijušais futbolists Pahars. Pats sportists aģentūrai LETA gan konkrēti savu startu vēlēšanās neapstiprināja, norādot, ka atbildes sniegt varēs pēc dažām dienām.

Tāpat zināms, ka GKR rindās startēs Rīgas Krievu teātra aktieris Jakovs Rafalsons.

Burovs norādīja, ka par partijas sarakstu konkrētāk plānots spriest 29.februārī, partijas valdes sēdē.

Latvijas izlasē Pahars aizvadīja 75 spēles un guva 15 vārtus. Trīs reizes - 1999., 2000. un 2001.gadā - viņš tika atzīts par Latvijas gada labāko futbolistu.

Pahars septiņarpus sezonas pārstāvēja Anglijas klubu "Southampton" un spoži spēlēja premjerlīgā, kur guva 42 vārtus 129 spēlēs. 2001./02. gada sezonā viņš iekļuva Anglijas premjerlīgas rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā.

Pēc futbolista karjeras beigām Pahars strādāja par galveno treneri klubā "Skonto", Latvijas U-21 izlasē, Latvijas nacionālajā izlasē un klubā "Jelgava". Turpmāk viņš būs Latvijas izlases jaunā galvenā trenera Daiņa Kazakeviča asistents.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu