Sievietes, kuras pacieš liekēdīgus slaistus! Horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Lai arī jebkurās attiecībās abiem partneriem ik pa laikam gribas paslinkot, dažkārt rodas situācija, kurā sieviete raujas melnās miesās, tikmēr viņas dzīvesbiedrs bez sirdsapziņas pārmetumiem deldē dīvānu. Par to, kuras Zodiaka sievietes visbiežāk izvēlas slinkus un neizdarīgus vīrus, vēsta portāls "Uznayvse".

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes dāmas bieži vien steidzas no darba mājās, lai parūpētos par savu mīļoto - kamēr viņš jau kuro stundu skatās televīziju, viņa mierina sevi ar fantāzijām par to, ka viņš reiz mainīsies. Vērša zīmē dzimušās ir ļoti pacietīgas un iejūtīgas un vienmēr vēlas cilvēkos saskatīt labāko. Tiesa, viņu pielaidīgums nav mūžīgs - kad šī dāma saprot, cik daudzus gadus ir zaudējusi vienpusējās attiecībās, viņas niknums var kļūt par baisāko lietu, kādu kāds jelkad ir redzējis.

Vēzis

Ģimeniskās Vēža zīmes dāmas ir pacietības un pašuzupurēšanās etalons - viņas bieži vien attiecību sākumā mīļotajam nežēlo ne naudu, ne laiku, mēģinot darīt visu, lai viņš justos pēc iespējas ērtāk. Diemžēl daudzi vīrieši šo uzcītību izmanto. Kad šī sieviete saprot savu kļūdu, seko nožēlas pilns laiks un sāpīga šķiršanās.

Mežāzis

Šīs ambiciozās sievietes var gadu no gada sevi mānīt ar fantāzijām par laimīgu dzīvi. Kamēr viņas ik dienu pavada, mēģinot vairot savas ģimenes labklājību, daudzi vīrieši to uzskata par indikatoru tam, ka viņiem nekas nav jādara. Astrologi brīdina, ka šo sieviešu beznosacījumu mīlestība bieži vien viņas nostāda situācijā, kur zem šī zvaigznāja dzimušās tiek pamestas. Katra nākamā šķiršanās ir aizvien sāpīgāka un šīm dāmām ir jāsaņem visi spēki, lai atkal kādam uzticētos.

Zivis

Zem šī zvaigznāja dzimušās ir no tām, kurām riebjas, ka viņu vīrs dzer, taču viņas turpina mīļotajam pirkt alkoholu. Diemžēl Zivis bieži vien piesaista pašus negodprātīgākos vīriešus, jo viņa, neskatoties uz dažādiem pazemojumiem, bieži vien nespēj tikt pāri savai mīlestībai pret kādu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu