Kokapstrādes meistars no trim dēļiem izgatavo Ferrari formulu

Noskaties video
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālajos tīklos netrūkst video, kuros prasmīgi ļaudis no koka izgatavo visdažādākos priekšmetus. Parasti gan tie ir svečturi, bļodas un galda virsmas. Taču par cilvēkiem, kam šajos grūtajos laikos pietrūkst Formula 1 vai jebkuras citas motoru sporta sacensības, nepadomā neviens. Gandrīz neviens.

Patīkams izņēmums tādēļ ir YouTube konts Woodworking Art, kurā ievietots video, kā kāds prasmīgs vjetnamietis no trim dēļiem, dažām skrūvēm un superlīmes izgatavo 2020.gada Ferrari SF1000 formulu.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tā kā sacīkšu mašīnas rasējumus Scuderia Ferrari tur seifā, kas ieslēgts citā seifā, vjetnamietis koka formuliņu izgatavo, par paraugu ņemot tīmeklī atrodamas fotogrāfijas un zīmētus bolīda komponenšu siluetus.

Ja mērogā pieļautās nobīdes pārnestu uz reālo dzīvi un izgatavotu formulu, tā būtu nekam nederīgs krāms, taču koka rotaļlietai iznākums ir atzinības vērts. Tai ir pat noņemami aerodinamiskie elementi.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tāpēc, ja ir apnicis tīmeklī skatīties, kā kāds no pagales izvirpo kārtējo svečturi, uzvāri kafiju un distancējies no ikdienas šajā meditatīvajā formulas tapšanas video. Vēl jo vairāk tādēļ, ka nav zināms, kad un vai vispār šogad sāksies Formula 1 sezona.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu