IKEA paplašina attālināti sniegto pakalpojumu klāstu

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ņemot vērā nepieciešamību iepirkties attālināti, IKEA paplašinājis bezkontakta pakalpojumu klāstu. Turpmāk būs iespējams bez maksas attālināti plānot iecerētās mēbeles, piemēram, virtuves iekārtu vai skapi, un saņemt IKEA speciālistu konsultācijas, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā. 

“Laikā, kad valstī ir noteikts ārkārtas stāvoklis, cilvēkus mudina palikt mājās un izvēlēties alternatīvus veidus, kā iepirkties un kā saņemt pakalpojumus. Arī mēs IKEA domājam par to, lai cilvēki varētu izmantot mūsu pakalpojumus, neizejot no mājām,” pastāsta IKEA veikala vadītāja Inga Filipova.

Turpmāk IKEA piedāvās iespēju izplānot virtuves iekārtas un skapjus internetā, lai plānošanas procesā nebūtu tieši jākontaktējas ar cilvēkiem.

“Lai tas būtu iespējams, esam pielāgojušies - IKEA mājaslapā ir pieejami plānotāji, kur cilvēki paši var izplānot virtuves iekārtas, skapjus un vannasistabas mēbeļu kombinācijas. Veikala darbinieki ir gatavi palīdzēt attālināti,” saka Filipova.

Kā notiks plānošana? Vispirms klients IKEA mājaslapā atrodamajos plānotājos sagatavos projektu iecerētajai mēbeļu kombinācijai. Ja būs radušies jautājumi vai nepieciešams atbalsts, IKEA speciālisti attālināti sniegs konsultācijas.

Kad klients būs pievienojis visas vēlamās mēbeles un detaļas, IKEA darbinieki palīdzēs pabeigt projektu – pārbaudīs to, nepieciešamības gadījumā papildinās, pa tālruni vai e-pastā saskaņos ar klientu un pasūtīs internetā izvēlētās mēbeles. Pēc pircēja vēlēšanās mēbeles varēs saņemt IKEA veikalā bez maksas, vai arī tās piegādās klientam uz mājām. Šādi tiešs kontakts ir samazināts līdz minimumam.

Filipova uzsver, ka, lai nodrošinātu šādus pakalpojumus, bija jāmaina veikala iekšējie procesi, un darbiniekiem bija jāpārskata ierastās darba metodes.

“Papildus ierastajiem pakalpojumiem mēs tagad piedāvājam attālinātu atbalstu un komunikāciju. Tas nozīmē, ka IKEA darbiniekiem jāprot ātri pielāgoties, taču visi atbalsta šo ideju. Mūsu komanda ir gatava attālināti apkalpot cilvēkus viņu mājās, un, ja pieprasījums būs liels, iesaistīsim šajā projektā papildu darbiniekus,” saka veikala vadītāja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu