Ar atkritumu maisiem pārmāca nevīžīgu autovadītāju (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Juglas ielas 49. nama iedzīvotājus vairākas dienas uzjautrināja netipisks skats pa logu. Proti, tur kāds netālu dzīvojošs vīrietis bija novietojis savu Audi tieši priekšā atkritumu novietošanas konteineriem, tādējādi apgrūtinot izvedēju darbu.

Kā mācību par neapdomīgo rīcību pagaidām nenoskaidrots soģis izvēlējās miskastes maisus sakraut uz automašīnas jumta, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

"Viņš stāv tieši priekšā izbraucamajam ceļam. Visticamāk, jau otrā diena. Dzirdēju, ka kādu pusstundu zvanīja un taurēja, lai kāds nāk padzīt mašīnu malā, bet..." stāsta vietējais iedzīvotājs Elgars.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Policija par nepareizi novietoto auto tā īpašniekam piesprieda sodu, bet viņš brīdinājumus ignorēja. Tādēļ nekas cits neatlika, kā vien uzcelt Audi uz evakuatora.

Kā stāsta Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis, šai automašīnai vispirms sastādīts protokols un piemērots 40 eiro sods. Dienu vēlāk pēc atkārtota izsaukuma Pašvaldības policijas darbinieki konstatēja, ka mašīna nav kustināta, un tad jau izmantotas policistu tiesības transportlīdzekli evakuēt, kā noteikts normatīvajos aktos. Proti, kopš iepriekšējās protokola sastādīšanas ir pagājušas astoņas stundas un tas traucē citu transportlīdzekļu kustībai. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vienlaikus Sadovskis aicina citus nerīkoties tā, kā bija redzams Juglas ielā, jo pilnu atkritumu maisu sakraušana uz transportlīdzekļa arī nav adekvāta rīcība.

"Likumā ir paredzēta konkrēta atbildība autovadītājiem un nav jāizvērš kaut kādas linča tiesas vai kas tamlīdzīgs. Nav pareizi cita īpašumu apgānīt vai bojāt," - tā Sadovskis.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu