Iedzer "vienu aliņu" un ar trim promilēm dodas Rīgas virzienā (19)

Ar auto pa Bauskas šoseju
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Svētdienas pievakarē Reģionālās pašvaldības policijas dežūrdaļā atskanēja zvans. Sieviete dežurantam pastāstīja par kādu aizdomīgu apvidus auto, kas, tobrīd virzoties pa Bauskas šoseju galvaspilsētas virzienā, izraisījis vairākas bīstamas situācijas.

"Sieviete sekoja šai mašīnai un ziņoja par aizdomīgā vadītāja pārvietošanās maršrutu. Operatīvi izbraucot uz notikuma vietu, tika konstatēts pazīmēm atbilstošs transportlīdzeklis," stāsta Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš.

Policists skaļrunī: ""Jeep" vadītāj, apturam transportlīdzekli!"

Vēl mirklis, un policists sastapās ar kungu, kurš pilotēja auto. Jau no pirmā skata arī inspektoram radās aizdomas, ka šoferis varētu būt iedzēris.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

- Policists: "Labdien, reģionālā pašvaldības policija. Alkoholu šodien esat lietojis?"

- Vadītājs: "Jā."

- Policists: "Esat lietojis, ja? Cik sen?"

- Vadītājs: "Nū... Vienu alu."  

"Alkometrs uzrādīja 2,9 promiles, tātad principā trīs promiļu reibumā cilvēks ir stūrējis savu spēkratu pa šoseju," - tā Bomiņš.

Pārkāpējs nodots Ceļu policijas rīcībā un turpmākos gadus varēs iejusties kājāmgājēja ādā. Viņa apvidus auto nonāca maksas stāvlaukumā, un to atgūt varēs tikai pēc četriem cipariem rakstāmas soda naudas samaksāšanas. Policisti saka lielu paldies aculieciniecei, kura palīdzēja apturēt šo šoferi, pirms notikusi kāda nelaime.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu