Iekšlietu ministrs slavē Grišina paveikto

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts policijas priekšnieka pienākumu izpildītājs Andrejs Grišins.
Valsts policijas priekšnieka pienākumu izpildītājs Andrejs Grišins. Foto: Zane Bitere/LETA

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) slavē Valsts policijas priekšnieka vietnieka Andreja Grišina paveikto un novēl neapstāties modernas policijas veidošanā, informēja Iekšlietu ministrija (IeM).

Ģirģens atgādina, ka Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins kopš 2013. gada pilda Valsts policijas priekšnieka vietnieka pienākumus. Ministrs novērtējot viņa paveikto, kā arī saskatot pozitīvas tendences Valsts policijā, kopš viņš ir kļuvis par Valsts policijas priekšnieka pienākumu izpildītāju.

"Augstu vērtēju viņa spējas ātri un operatīvi pieņemt lēmumus arī ārkārtas situācijas laikā. Novēlu neapstāties pie sasniegtā un sadarbībā ar Iekšlietu ministriju turpināt darbu pie modernas un sabiedrībai pieejamas Valsts policijas veidošanas, paaugstinot iestādes prestižu un sabiedrības uzticēšanos tai," uzsver ministrs.

Jau ziņots, ka valdība šodien atbalstīja ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšnieka pienākumu izpildītājam Andrejam Grišinam, līdz ar to Grišins kļuvis par otru ģenerāli VP.

Ņemot vērā izsludināto ārkārtējo situāciju, IeM iepriekš uz nenoteiktu laiku pagarinājusi pretendentu pieteikšanos konkursā uz Valsts policijas priekšnieka amatu.

Pagājušā gada nogalē iepriekšējais VP priekšnieks ģenerālis Ints Ķuzis pieņēma lēmumu par amata atstāšanu. Ķuzim 10.februāris bija pēdējā darba diena VP priekšnieka amatā. No 11.februāra līdz konkursa beigām par VP priekšnieka pienākumu izpildītāju nozīmēts Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu