Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētājs pērn nopelnījis €82 350 (18)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš.
Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš. Foto: Ieva Leiniša / LETA

VSIA "Autotransporta direkcija" valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš pērn nopelnījis 82 350 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Tostarp darba algā kā Autotransporta direkcijas vadītājs viņš nopelnījis 53 104 eiro, savukārt 29 113 eiro Godiņš nopelnījis par darbu VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija" (CSDD) padomē. Turklāt 134 eiro viņš saņēmis kā honorāru no AS "Latvijas mediji".

Viņam ir parādsaistības 13 739 eiro apmērā, kas pērn ir samazinājušās par 5860 eiro. Savukārt viņa izsniegtais aizdevums tāpat kā gadu iepriekš ir 17 000 eiro.

Viņa īpašumā ir dzīvoklis un zeme Rīgā, kā arī 2014.gada vieglā automašīna "Volkswagen Touareg", 2017.gada motorlaiva "Finval", kā arī laivas piekabe "Respo", kas iegādāta pērn.

Gadu iepriekš par darbu Autotransporta direkcijas vadītāja amatā Godiņš nopelnīja 41 620 eiro.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu