Tests: vai var izkāpt no Tesla automobiļa, kad tas brauc autopilota režīmā (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Grūti iztēloties, kam jānotiek, lai cilvēks mēģinātu noskaidrot, vai ir iespējams izkāpt no braucošas mašīnas, tomēr tieši šādu testu veicis, video iemūžinājis un YouTube ievietojis blogeris Chikichu.

Autonomās braukšanas jeb autopilota sistēmas ne tuvu nav tik tālu progresējušas, lai tām varētu pilnībā uzticēt mašīnas un pasažieru drošu nogādāšanu galapunktā. Jo cik nav bijuši gadījumi, kad autopilota acs kaut ko pārprot un tad ieskrien policista mašīnā vai sadalošajās barjerās.

Tomēr uz planētas ir gana daudz ļaužu, kam tā vien niez nagi mest izaicinājumu elektronikai, un tad tīmeklī uzpeld video ar drosminiekiem, kuri aizrāpjas nosnausties uz braucoša auto aizmugurējā sēdekļa vai iejūtas pasažiera lomā

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Nedaudz tālāk tikmēr gājis jūtūberis Chikichu, kuram neskaidros apstākļos radās doma pārbaudīt, vai ir iespējams izkāpt no braucoša Tesla automobiļa, kamēr tam aktivizēts autopilots.

Taisnības labad jāteic, ka Tesla autonomās braukšanas sistēma nav tik pretimnākoša, jo auto momentā apstājas, līdzko vadītājs atsprādzē drošības jostu vai atver durvis.

Tomēr arī jūtūberis nav ar pliku roku ņemams, jo brīdi vēlāk, kā pieredzējis taksometra šoferis, drošības jostu aizsprādzē sev aiz muguras un izkļūšanai no spēkrata izmanto logu. Nu gluži kā kaskadieris, kura veikums novērtējams zemāk pievienotajā video.

Video avots: YouTube/Chikachu

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu