Pasaulē nācis Borisa Džonsona dēls (3)

TVNET/SKY
CopyLinkedIn Draugiem X
Boriss Džonsons un viņa līgava Kerija Simondsa
Boriss Džonsons un viņa līgava Kerija Simondsa Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons un viņa dzīvesbiedre Kerija Simondsa paziņojuši par dēla piedzimšanu, vēsta raidorganizācija SKY.

Dauningstrītas pārstāvis sacīja, ka 32 gadus vecajai Simondsai "šorīt slimnīcā Londonā piedzimis zēns, un mazuļa veselības stāvoklis ir labs".

"Gan mātei, gan mazulim klājas labi," piebildis pārstāvis.

Foto: AFP / Scanpix

Džonsona un Simondsas attiecības sākās 2018.gadā. Pagājušā gada jūlijā, kad Džonsons kļuva par Konservatīvo partijas līderi un stājās valdības vadītāja amatā, abi pārcēlās uz premjerministra oficiālo rezidenci Londonas Dauningstrītā, kļūstot par pirmo neprecēto pāri, kas tur dzīvojis.

Pāris par gaidāmo bērnu un saderināšanos paziņoja februāra beigās.

Kopš 2009.gada Simondsa strādājusi dažādos amatos Konservatīvo partijas sabiedrisko attiecību dienestā. 2018.-2019.gadā viņa bija partijas sabiedrisko attiecību vadītāja.

Džonsons šomēnes nonāca intensīvās terapijas nodaļā ar Covid-19. No slimnīcas viņš tika izrakstīts 12.aprīlī, bet šonedēļ atsāka pildīt darba pienākumus.

Džonsons izvairīgi atbild uz jautājumiem par to, cik viņam ir bērnu. Viņa laulībā ar Marinu Vīleri nāca pasaulē četri bērni. Laulība izjuka 2018.gadā. Džonsonam ir arī meita no ārlaulības attiecībām ar mākslas konsultanti Helēnu Makintairu.

Pēc mediju ziņām, Džonsonam ir vēl viens ārlaulības bērns, taču oficiāli tas nav apstiprināts.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu