Bezceļu piedzīvojums tam galīgi nepiemērotā Porsche kabrioletā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook.com/Деян Василев

Porsche klāstā ir pietiekami daudz automobiļu, ar kuriem doties bezceļu tūrēs, un, kā jau esam pārliecinājušies, pat sportiskie auto no Štutgartes tīri labi tiek galā ar slīpiem uzbērumiem, brasliem un pa lauku izmētātiem akmens bluķiem.

Tomēr kādam 140 000 eiro vērta Porsche 911 Cabriolet īpašniekam neskaidros apstākļos ienāca prātā doma pārbaudīt, uz ko spējīgs ir viņa divvietīgais automobilis. Jā, šajā sarežģītajā laikā cilvēkiem rodas visneparastākās idejas.

Lai kādi būtu vārdā neminētā Porsche vadītāja motīvi, varbūt visparastākā apmaldīšanās, viņa veikums ar pavisam svaigu 992. sērijas Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet ir iemūžināts video, un tajā redzams, ka sportiskais automobilis visai braši cīnās ar smagajiem pārbaudījumiem, kam pretī nelabprāt stātos pat Cayenne. Mašīnas jaudai, kas ir 450 zirgspēki, šajā gadījumā lielas nozīmes nebija, taču standarta pilnpiedziņa pilnīgi noteikti par ļaunu nenāca.

Foto: Facebook.com/Деян Василев

Savdabīgais atgadījums filmēts mežos netālu no Bulgārijas galvaspilsētas Sofijas, kur sportiskām aktivitātēm svaigā gaisā bija ļāvušies vairāki riteņbraucēji un viņu ceļš pēkšņi krustojās ar minēto Porsche.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu