Piecgadnieks slepus aizbrauc vecāku automašīnu un dodas pirkt Lamborghini (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jūtas štata Ceļu policija

Jūtas štata (ASV) policistiem trāpījies visai interesants ķēriens - viņi apturējuši auto, ko stūrējis piecgadnieks ar izbrīna cienīgiem motīviem. Proti, puika bija "aizņēmies" vecāku auto un devies Kalifornijas virzienā, lai tur iegādātos Lamborghini. Viņš pat bija līdzi paņēmis naudu - 3 dolārus.

Drosmīgais ceļojums pēc sapņu auto piecgadniekam sākās pēc strīda ar mammu, jo viņa atteikusies viņam pirkt auto, ziņo Motor.ru. Ilgi nedomājot, viņš sagaidījis piemērotu brīdi, nozadzis vecāku apvidnieka atslēgas un devies ceļā uz Kalifornijas štatu ar domu "ja jau vecāki man nepērk Lamborghini supermašīnu, tad es to nopirkšu pats". Puika bija padomājis arī par finansējumu, tādēļ bikšu kabatā viņam līdzi bija 3$.

Zēnu policisti pamanīja, vēl pirms viņš bija paguvis šķērsot štata robežu. Sākotnēji likuma sargi nodomājuši, ka pie automobiļa stūres sēž cilvēks ar kaut kāda veida traucējumiem, jo auto pa maģistrāli braucis ar 50 kilometriem stundā.

Kad viņi automobili apturēja, izbrīnam nebija robežu, jo pie auto stūres atradās bērns, kurš turklāt sēdēja uz sēdekļa pašas maliņas, lai varētu aizsniegt pedāļus. Pirms notikusi kāda nelaime, policisti zēna grandiozo plānu izjauca un sazinājās ar viņa vecākiem. 

Nobeigumā Motor.ru piebilst, ka šī nav pirmā reize, kad pie auto atslēgām tiek bērns. Tā, piemēram, pagājušajā vasarā kāds puika divas reizes vienas nedēļas laikā aizbrauca vecāku mašīnu. Pirmajā reizē astoņus gadus vecais noziedznieks tika pieķerts pa šoseju traucamies ar 140 km/h, bet otrajā reizē jau ar 180.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu