Breidaks: es atkal no jauna mācos, kas ir mīlestība

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Kaspars Breidaks
Kaspars Breidaks Foto: Valdis Kaulins

"Vai tu esi sapratis, kas ir mīlestība?" Radio SWH ētera personībai, improvizācijas teātra "Spiediens" dalībniekam Kasparam Breidakam tieši jautā Armands Tripāns raidījumā "Rezervēts". Tāpat arī uzzini, kā Breidaks tika galā ar svaigo tēva lomu. 

Armanda viesis šajā vakarā  -  Kaspars Breidaks, kurš reiz apsmiets, tagad smīdina citus. Populārais kāzu vadītājs atklās “lielo dienu” aizkulises un to, ka patiesībā tās nereti ir kā liels murgs. Tāpat viņš neslēps, ka draugi, ar kuriem reiz radījis lielāko improvizācijas blici Latvijā, tagad ir pateikuši visu, ko patiesībā domā. Viņam “liktenīgais zvans” pienāca dienā, kad pats kļuva par tēvu. Nāve viņu izsmērēja pa grīdu un reizē piecēla no tās. Viņam vajag piemēru, kam sekot, – un prezidents tāds nav. Un jā, sportā viņš esot  stulbs – un to visvairāk nevar izturēt Anatolijs Kreipāns.

Foto: Valdis Kaulins

"Ar mīlestību ir kā ar iekšējo muskulatūru. Es aizeju uz treniņu, it kā kaut ko padaru un nākamajā dienā uzzinu par iekšējiem muskuļiem, par kuriem neko nebiju zinājis," stāsta Kaspars Breidaks.

"Man likās, ka tad, kad precos, es esmu sapratis, kas ir mīlestība. Tad mums piedzima meitiņa, kas atkal visu atkal apgriež kājām gaisā nezināmos augstumos, un tad es tagad atkal no jauna mācos, kas ir mīlestība..."

Kas izmainījās dzīvē? "Tavas acis izmainās - tas, kā tu redzi to visu. Tava spēja just, uztvert. Man pat liekas, ka kopš viņas ienākšanas mūsu dzīvē man ir kaut kādas superspējas. Es tveru lauku reiz desmit nekā līdz tam," atbild Breidaks. 

Vai ir kas tāds, ko tu nemāki ar mazu bērnu? "Praktiski visu es nemāku. Sākumā tā paranoja ir nenormāla. Atceros, ka gājām lejā pa dzemdību nama trepēm, es sev piešuju ainiņas, ka paklūpu un mēs abi lidojam. 

Kā es viņu pirmo reizi bērnu krēsliņā pieķēdēju. Drausmas. Es biju pieķēdējis tikai kājas. Pēc tam tikai sapratu kāds biju idiots, bet tajā brīdī man bija galvā tikai doma - braucam ātrāk mājās.

Pirmie pamperi - ārprāts. Vēl joprojām es ienīstu "bodijus", kuri iet pār galvu, nevis var aizpogāt. 

Ko nemācēt ar bērnu ir stipri daudz. Galvenais darīt, nevis paiet malā. 

Foto: Valdis Kaulins

Armanda Tripāna sarunu raidījums “Rezervēts” trešdienās plkst. 21:05 kanālā 360TV.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu